0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (578 puan) tarafından
Kızlar İstanbul'a temelli döndük ve eşim ve ben ikimiz de master yani yüksek lisans yapıyorduk yarım kalmıştı evlendiğimizde ve Ankara'ya taşınmıştık, geçen sene aftan da faydalanıp yeniden kayıt yaptırmıştık ama İstanbul'a dönmek gündemimizde yoktu öylesine fırsatı kaçırmamak için kayıt yaptırmıştık. Acaba eğitimimi tamamlasam mı yoksa hiç uğraşmasam mı diyorum bir yandan da. Yaşım da ilerledi bir zor geliyor tez hazırlayıp 1 sene boyunca ardından da tez savunmasına girmek anlatamam. 

Siz olsanız ne yapardınız?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maaşına veya unvanına bir katkısı olacaksa bitirin derim ben. Ama zor tabiki en doğru kararı siz verirsiniz yine
-Reklam-
0 oy
(54,223 puan) tarafından
esinle birlikte girdigin yolda et tikandigin yerde bırakırsın ki birakmamaya calis
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Tez yazım aşaması uzun bir süreç ama sunumu kısa. Bence yaparsın ya. Ben bak kaç senedir okulu bitireceğim diye çabalıyorum. 
0 oy
(3,826 puan) tarafından
Benim çocuktan dolayı kafamı verip yapma imkanım yoktu ama eşimle konuştuk ve bu zamanın fırsatlarını değerlendirmesi için elimden geleni yapıyorum. Destekçisiyim yeri geliyor sınav haftasın da sunum zamanlarında annemde kalıyorum. Eşinle birbirinize destek olacaksanız bence devam et derim  
0 oy
tarafından
isin ve meslegin varsa zorluga girmeye bilirsin ama calismiyorsan egitim kenarda dursun

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 283 göst.
0 oy
8 cevap 241 göst.
+3 oy
6 cevap 296 göst.
0 oy
6 cevap 450 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,815 soru