0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

kizlar bu test yaptiripta pozitif çıkan varmi.perinatoloji bölümüne yonlendirilm riskli gebelik diye.boyke olupta bebeğini sağ selim kucagina alan varmı ne olur yardım edin varsa böyle bişey yaşayan cevap yazdin ne olur yalvarm
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(907 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canım. 
(41 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım tam bilmiyorum postun yukarı çıksın sadece bildiğim kadarıyla sürekli bebeğin takip edilmesi gerek 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Kan uyuşmazlığı testi sanırım. 
0 oy
(775 puan) tarafından
Post yukarı çıksın ama başlığı değiştir canım kapanabilir 
0 oy
(1,601 puan) tarafından
Kan uyuşmazlığı testi oluyor kan uyuşmazlığınız çıkmış hamilelikte kişiye ve sürece bağlı iğne olmanız gerekiyor detaylı bilgiyi doktorunuz verip iğneyle ilgili yönlendirmeyi yapacaktır
(1,601 puan) tarafından
Merak ettiğin kısmı gidereyim o halde böyle olup bu testi pozitif çıkıp çocuğunu sağlıkla kucağına alan çok anne gördüm
tarafından
Kan uyuşmazlığı olup bebeğini sağ salim kucağına alan çok anne var sadece perinetoloji talip altına alacak haftası geldiğinde iğnesini yaptıracaksın alırısn inşallah bebeğini hayırlısıyla sağ salim kucağına senin kanın rh- bebekse rh+
(41 puan) tarafından
Anldm canm perinatolojiden randevu bulamıyorum  marta veriyor marta doğum yapacam.ne yapacağımı bilmiyorum
(1,601 puan) tarafından
Gündüz erken saatte gidip doktorla görüşün bazı hastaneler randevusuzda sıra veriyor
(41 puan) tarafından
Canım valla özele gittim devlette randevu bulamadm.900 TL muayene parası verdm ne yapım kaç gündür stresten duramıyordum.cok şükür bu sıkıntı yok dedi iki hafta sonra tekrar kontrole gel dedi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 184 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tugba_U (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 570 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,636 göst.