0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (1,761 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ev borcumuz var şimdide çocuk odası filan almak istiyorum böyle oluncada eşim harçlık filan veremiyor bende hem eşime destek olur bı kaç hemde harçlığım olsun diye amigurumi yapayım diyorum ama bı yandan da diyorum satabilir miyim ki kimse almazsa
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Dolap uygulamasına koy orda sat canım 
(1,761 puan) tarafından
Instagram da mi daha iyi olur dolap ta mi canım
(6,696 puan) tarafından
Benim istagramim yok kuzum o yüzden bısey diyemem dolap kullanıyorum orda böyle şeyler satan cok
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Şans işi tamamen. Tutturabilirsen satarsın. 
(1,761 puan) tarafından
Doğru diyorsun canim
0 oy
(915 puan) tarafından
İnşaAllâh satabilirsiniz:)
(1,761 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(775 puan) tarafından
İğne oyası biliyosan ondan da yap canım yakınımdaki tuhafiyelere falan rica et satarlar belki iğne oyalarıda da baya iiş var
(1,761 puan) tarafından
Biliyorum ama çocukla o çok zor oluyor
(775 puan) tarafından
Doğrudur canım hangisi kolayına geliyosa onu yap intagramdan hesap aç 5 10 tane falan yap koy bakalım dolap uygulaması letgoya falan koy duruma göre bakarsın satılırsa yaparsın Rabbim kolaylık versin
(1,761 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
(775 puan) tarafından
Amin cümlemizden canım sende saol
0 oy
(841 puan) tarafından
İnstgramda takipcinin faln fazla olması gerekiyor canım sosyal medya üzerinden çevren yoksa olmuyor o iş ama oyuncakcilara faln braksan onlar satıp ücretini sana verse yada anlaşıp onlara satsan ben bı oyuncakciya gittim orda bir sürü vardı adam dedi bı abla yapıp brakiyor biz satıyoruz ücreti veriyoruz ona aklıma ordan geldi sizde öyle biseyler yapabilirsiniz 
(1,761 puan) tarafından
Evet canım mantıklı aslında çok teşekkür ederim
(841 puan) tarafından
Güzel yaparsanız dikkat çekici biseyler güzel satılır inşallah ben bı arkadaşıma yaptrdim böyle saçma sapan bişey yapmış çocuğum eline bile almadi bide onların sert olması lazım diye biliyorum yumuşacık yapmış 200 TL'ye:/
(1,761 puan) tarafından
Yok canım güzel olmayan bişey vermem helal olsun sonuçta karsimdakinin içine sinsin
(841 puan) tarafından
Tabiki öyle gerçekten sonra baktım sözde bana ördüğü şeyle bir sürü kahve sunumu faln atmış birdaha konuşmadım da herkes işini hakkıyla yapsa gerçekten
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Amigruminin modası hala varmı canım 
0 oy
tarafından
Bacım başlığı değiştir kapancak postun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Saliha (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 583 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 423 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,038 soru

24,080,899 cevap

331,201 kullanıcı

...