Selam, bu proqrami yeni yukledim bisey sorucam kizlar) yakinimda boyle durumu anlatacak kimse yokdu, ilk basta ozur dilirim kizlar ben 6 eylul adet oldum ama kanama cok azz demet olarki hic gelmiyo biraz pede o luyor aslinda 11 eylulde adet vakdiydi, Boyle durumu yasiyan varmi, (lutfen yanlis anlamiyin) cook korkuyorum cook az kanama var, Boyle durumda hamile ola bilirmiyim. yeni supeleniyorum birdeki dun test yapdim ama neqativ cikdi , lutfeen yadimci olurmusunuz boyle durumlari yasayan olubmu, daha once hic boyle durum yasamamisdim. Simdiden tesekurler.
Canm kanaman artmazsa adet gununun 2-3 gun geçmesini bekle oyle evde test yaptir ya da gidip kan da verebilirsn kanda daha net cikar insallah hamilesindir rabbim gönlüne gore verir insallah
Evli degilmisininz ki hamile olsan ne olacak
Canim morelini bozmak istemem ama test negatif cikmissa bence hamile deqilsin. Ben adetime 3 4 qun wardi test yaptim pozitif cikti olsa testte hemen cikar die dusunuyorum. Ama bende hamile kalmadan 2 3 ay oncesinden adetim duzenszlesti erken geliodu bi ay dier ay qec geliyordu annemde diordu rahim bebek ariyor hamileliqin yakin derdi zatn 2 ay gecmedi hamile old ogrendim ins sende en kisa surede olursun
1,493,018 soru
24,395,005 cevap
349,658 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın