0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (1,117 puan) tarafından

Kizlar iyi aksamlar. Ben yeni dogum yaptim 3 ay olmadi daha. 4 5 gundur sanki hamileymisim gibi sık sık idrara cikmak istiyorum.  Hamilelik yok bu gunler yumurtlama gunlerim cunku.   Acaba Hava soguk oldugu icinmidir. Usutmus olabilir miyim.  Yoksa yeni dogum oldugu icin normal mi  ha bide dogum yaptigim ilk 2 3 gun ben hic idrarimi tutamadim.  Idrarimin geldigini bile farkinda degildim. Kendisi kanla birlikte geliyordu.  Ben tutamadigimi sonradan farkettim.  Cunku hic o his bile olmuyordu.  Acaba mesane zarar gormus olabilirmi dogumda boyle seyler oluyor mu

Benim is dikisim de oldu narkoz vererek dikmisler

3 Cevaplar

0 oy
(915 puan) tarafından
Sunta taktilar mi doğum da 
(915 puan) tarafından
İşte cânım o çubuk gibi şey idrar çıkışı yerini genişletiyor benim de öyle geçmiyor da maalesef 15dk da bir çişim geliyor hem de az buz değil birden tutamadan fışlatıyorum
(1,117 puan) tarafından
:)  evet valla ilk 3 4 gun baya korktum doktoruma soyledim.  Yok kandir falan diyor ne kani ya ben  3 gundur tuvalet ihtiyacimi hissetmiyorum.  Dedim. Normaldir dedi gecer dedi gecti.  Ha bide o sonda nedir ne ise yariyor
(915 puan) tarafından
İdrar boşaltmak için takiyorlar yâ maalesef:(
(1,117 puan) tarafından
Yaa ben narkozlu oldugum icin hisstemedim.  Bide erkek doktoru cagirmislardi.  Ay dusundukce kotu oldum☺️
(915 puan) tarafından
O esnada muhtemelen takmislardir idrarini boşaltmak için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha çok yenisin canım vücut anca toparlar kendini üşümekten kaynaklıdır sıkı giyin özellikle ayaklarını sıcak tut
(1,117 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Kırkilit çayı iyidir. Ama düşük de yaptıra bilir. Adet oldunmu. O günden başla. 10 gün iç. Çok iyi gelecek. Aynen bu şekilde kullandım. Dr reçeteme yazmışdı
(1,117 puan) tarafından
Biliyorsun ben turkiyede yasamiyorum.  Ve o cay nasil bisey bilmiyorum
(3,853 puan) tarafından
Azerbaycanca Qatır quyruğu
Google transletede çevir.
Yukarda yazdığım şartlarla papatya ( rusca Ramaşka) da demleyib içe bilirsin
(1,117 puan) tarafından
Evet ramaska yi biliyorum.  Bu ay bebek icin dusunuyorum. Adet olursam denicem canim tesekkur ederim
(3,853 puan) tarafından
Rica ederim. İnşAllah gerek kalmaz.
Soğuk suyla temas etme, soğukdan koru kendini. Belini yun şalla sar. Ayağını sıcak giy
(1,117 puan) tarafından
Tamam canim♡♡♡

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
8 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...