0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (975 puan) tarafından
28 yasindayim 3.bebegimi kucağıma aldım.bir daha bebek dusunmuyorum.baglatmak istedim herşeyi imzaladik ama ameliyatta doktor yaşın küçük dedi ve bağlamadı.spral hakkında pek bı bilgim yok kan değerlerde çok düşük.bu sipral hormonlu hormonsuz feln oluyormuş hangisi daha sağlıklı 40 im çıktı adet olmama gerek var mı taktırmak için ve hangi bölüme gtmem lazim

1 cevap

+1 oy
tarafından
Adetsiz de takılır ama test istiyorlar..adetli gidersen hemen takarlar.devlet bakırlı takıyor sen kendin hormonlu taktırmak istersen eczaneden alacaksın..bir hafta ilişşki yasak 1 ay sonra komtrol çağırır..ilk aylar lekelenme ve düzenszlik olabilir normaldir.sonra düzene girer..maliyetsiz işlem 2 dk sürmez.kayma rski vardır kanın düşükse takmazlar zaten taksalar da kayabilir
(975 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kanım 8 doğumda 2 unite kan verildi.kanszlarda kayma ihtimali daha mi yüksek yani
tarafından
3 kere taktırdım cnm tecrübe oldu bana.biri 5 sene biri 2 sene korudu kaydı sonra tekrar taktırdım 1 senedir duruyor şu anda..kansızlık etkiler cnm
(975 puan) tarafından
Anladım.kafam iyicene karıştı.ne yapcagimi sasiridm
(2,203 puan) tarafından
Bende kansızım ama bakırlı olan takıldı aşırı kanama yaptı, resmen musluktan tazyikli su akar gibi boşalıyordu. Taksiye binme fırsatım bile olmadı ambulans geldi evde çıkardılar sonra hemen hastaneye götürdüler. Doktor spreal bünyene uygun değil dedi bende 3 senedir yasmin kullanıyorum. Çok korktum vallahi sprealden.
tarafından
İşte her bünyeye uymuyor cnm.aşırı kanama yada ağrı yaparsa adet dışı kanama olursa kaymıştır ya da yaramamıştır..geçmiş olsun ben bir sıkıntı yaşamadım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,623 soru

24,061,305 cevap

330,158 kullanıcı

...