Selam arkadaslar , paylasmak istedim icimi dokmek icin. 2yaşinda kizim var ve 21aylik iken yanliz yurumeye basladi suan yuruyor ama sag ayagi duz olmuyor kalkikti fizik tedavisi gordu . Sonra fizik tedavjsinden dedilerki bence bunda neuroloji bi problem var. Sonra oturdum dusundum 4aylik iken kizim sol eliyle tutardi herseyi saği kullanmazdi. Bana ozaman tuhaf gelmisti etrafimdakiler dediki bu solak tir . Daha sonra 9aylikken yanliz oturmaya basladi. 11aylikken komando seklinde emekledi sol elini kullaniyodu. Yine fizikciye gittimki emeklemeyi ögrensin diye emeklemeyo ogrendi. Daha sonea yurumeyide ogretti fizik ci dediki bu tek adimlar atiyor ozamanda 15aylikti sonra baya uzun surdu 21aylikken yurudu oda ozel bi yer var fizik tedavisi gibi ama degil bazi yerleri uyariyor. Ona 2sefer goturdum yurumeye basladi..
Rabbim şafi ismiyle sifalar versin insaalah meleğe
Kotu dusunme, hastalik da saglik da Allahtan. Bol bol sifa ayetleri oku, nazara da inan resimlerini cok paylasma. Bende hamile olarak dua ediyorum Rabbim feraha cikarsin sizi ve sifa versin sonuclari temiz ciksin insaallah.
1,486,315 soru
24,299,553 cevap
343,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın