0 oy
143 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba kızlar oğlum 3 buçuk yaşında 3 ay öncesine kadar herşeyi yiyen çocuk şimdi herşeyi seçer oldu en sevdiği tavuk yemekleri, makarna,çorba bile yemiyor sadece pilav, sucuk,köfte yiyor ağzına asla başka birşey koymuyor doktora götürmek istiyorum herkes doktor ne yapabilir ki diyo kafam karışık ve çok bunaldım başına böyle birşey gelen var mı nasıl tekrar yemek yemeye alıştıra bilirim?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aç bırak aç kalan çocuk mecburen yiyecek abur cubur vs hicbisey verme aç kaldığı zamanda
(24 puan) tarafından
Onu da denedim aç kalınca bile yemiyor istediğini yaptırana kadar bekliyor ağzını asla açmıyor ve ağlama krizine giriyor sabahtan akşama kadar yedirmedim yine de yemedi :(
(3,796 puan) tarafından
Yemiyor malesef benim oğlum da aynısı yediği sayılıdır aç duruyor yemiyor huysuzluk yapıyor yine yemiyor. 2 buçuk yaşında acıktım dediğini duymadım. Keşke yese
tarafından
En fazla 24 saat dayanır o kadar bile dayanamaz çocuk midesi ağlasın zirlasin kararlı tutumun karşısında direnci kırılacak şimdi pes edip boyun egersen sürekli yemek seçen çocuk olcak bırak ağlasın zirlasin kalabildiğı kadar kalsın ilgilenme yapma dediğini dayanabilecegi seviye sınırlı zaten
(24 puan) tarafından
Benimki de öyle asla acıktım demiyor çok aç kaldı yine de yediremedim aç kalmayı göze alıyor yemeyi yemiyor inadıda var
(24 puan) tarafından
Birde onu deneyelim bakalım yorumun için teşekkür ederim canım
(3,796 puan) tarafından
İkizler burcu mu
(24 puan) tarafından
Yengeç burcu canım
(3,796 puan) tarafından
Bennde yengecim oğlum ikizler 19 haziran da doğdu
-Reklam-
0 oy
(597 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da aynen öyle. psikologla dahi görüştüm aç bırak gibi bilindik şeyler söyledi. Asla istemediyi şeyi tadim dahi yaptiramiyirum artık ne yerse en son onu koyuyorum önüne mesela sadece salatalıkla aylarca yaşamışlığı vardır
(24 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle makarnayla yaşadı kaç ay en son tiksindi yemiyor tavuk da aynı şekilde oldu şimdi sucuk ve köfteye taktı onlardan tiksinse ne yicek bilmiyorum 2 yaşında kızım var meyve sebze önüne ne koysam yiyor oğlum öyle olunca kızıma iyi bakıyorum oğluma bakamıyorum diye düşünüyorum kötü anne ayrımcı gibi hissediyorum perişan oldum artık :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
10 cevap 283 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,509 soru

24,086,793 cevap

331,547 kullanıcı

...