Benim takıntım saç diplerimi kaşımak ve malesef derimi yolmak tikim gözlük yokken gözümde gözlerimi kırpıştırmak :D
Evi mutlaka her gece toplarım, Bulaşık makinesi doluysa yerine yerleştiririm yoksa asla uyku tutmaz çarşafları her gün değiştiririm, arka arkaya iki gece aynı pijamalarla yatağa asla girmem, bugün giydiğimi de bi sonra ki gün asla gitmem, üzerimde bi saat duran kotu bile çıkarınca sepete atarım bu kıyafet olayını oğluma da yaparım ona da giydirmem sanırım bu kadar
İslak örgüye dokunamamak bide tırnak yiyen insanlar çok tiksiniyorum
duzen takintim var ve cok yoruyo beni mesela sabah kalktik cocuk agliyo kucagima aliyom tek elle yatagi duzeltmeye calisiyorum .standartlarim var tezgahin ustunde un fazla uc sey olabilir perde bozulmasin diye bazen cami acmam . kizimi giydirirken bile renk uyumu olacak diyelimki corabinin ucundaki desen alakasiz bir renk usenmem gider baska getiririm ... hayatim cok zor
Kol altından tikim var kimsenin belime dokunmasına izin vermem
Cok rahat insanimdir hayatimi zorlastiran esimenayda 1 pis kavga ederim sadece ciraplar kirli sepetine icine disina değil kor musunuz orda sepet var diye bagaririm bide sifonu cekin diye cok kizarm ama takintim felan yoktur
1,486,524 soru
24,302,195 cevap
344,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın