0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

Kızlar yarın sabah doğumum var spinal yapilcak denildi  dualarınıza talibim ilk bebeğim biraz korku sardı beni sütüm gelmez çok ağrım olur diye korkuyorum sizin nasıl geçti şunu mutlaka yap dediğiniz birşey varmı :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(163,323 puan) tarafından
allah yardimcin olsun kendine geldinde dr izin verdigi zaman tahin helvasi ve bol su tavsiye ederim
(175 puan) tarafından
Sütünüz hemen geldimi
(163,323 puan) tarafından
ben normal dogurdum gelmisti bi kac saate
-Reklam-
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Spinal anestezi ile oldum bende ikinci kızımda çok rahattım hiç bir şey hissetmedim bebeğimi hemen gösterdiler o kadar güzel bir duygu ki harikaydı anestezinjn etkisi gittikten sonra 

İlk gaz cikartman lazım sonra  ilk adımı at verisi gelir inşallah anestezinjn etkisinden erken kurtulmak için kahve iç bitter çikolata ye canım 
(6,648 puan) tarafından
Bebeğimi kucağıma alamadım iki gün ağrıdan düşün nasıl ağrım vardi ki kahvede içtim blca
(6,695 puan) tarafından
Hediye canım bende hiç baş ağrısı olmadı kendine sıkmaktan oluryor derler ben çok rahattım hiç heyecan yapmadim korkma
(6,695 puan) tarafından
Pınar 1 gün kalınıyor bebegim
(6,648 puan) tarafından
Hümeyra cnm ya bn normalle grdim olmadı ama ilkti blmyrdumbne yapacaklarını hiç kasmadim skmadim ki o yüzden tek korkum o
(6,695 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️ l
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bestlac damla almanı öneririm , komposto iç bol bol ve emziren anneler için bitki çayları var onlardan mutlaka al yanına canım
(175 puan) tarafından
Kuru incir kayısı kompostosu bide dereotunu önerdiler ama bilemedim
(7,448 puan) tarafından
Ben bunları yapmıştım sezeryan sonrası sütüm hemen gelmişti ama artması için desteklemiştik
0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Canim bol su tuket. Hoşaf , kuru kayısı, incir...
0 oy
(631 puan) tarafından
Bol nescafe ve kayısı kompostosu tüket. Ayağa kaldırmalarından itibaren sık sık yürü. Süt yarın gelmezse öbür gün gelir. Hiç sorun değil strese girip geciktirme. Sağ salim kavuş inş. 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 237 göst.
+1 oy
5 cevap 355 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Leylosss1234 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 105 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Leylosss1234 (11 puan) tarafından soruldu