+1 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dikişleriniz ne zaman düştü ben 25 Aralık'ta sezeryan oldum dikişler estetik ama iki tanesi düşmedi daha 

5 Cevaplar

+1 oy
(49 puan) tarafından
Yapıştırma benimki dikiş düşme diye bişey yasamadim
tarafından
Keşke bilseydim öyle bişey olduğunu ilk defa duydum çok rahatsız ediyor
(49 puan) tarafından
Devlette oldum bide
tarafından
Bazen diyorum keşke devlete gitseydim
(49 puan) tarafından
Ben memnunum  devlette oldum ama
-Reklam-
+1 oy
(18,712 puan) tarafından
Bende görünürde hiç dikiş yoktu benimkide estetikti kalemle çizilmiş gibiydi
tarafından
Banada öyle dediler demekki kandirildim :Ddd
(18,712 puan) tarafından
Doğrudur canım çok sorgulamadim 35 haftalık doğum oldu oğlum kuveze girdi kalp atışları yavasladigi için acil sezaryen oldum normal doğum beklerken
tarafından
Şuan durumu nasil canım çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin insallah
(18,712 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canim saolasinn ❤️ Çok şükür ❤️ 18 aylık oldu bile ❤️ 9 gün kuvezde kaldı geçti gitti Allahhin izniyle
tarafından
Maşallah sağlıkla büyür inşallah ❤️❤️
+1 oy
tarafından
Şimdikiler yapıştırma oluyor dikiş yok diye biliyorum bendede yapıştırma oldu 7.gün tamamen iyileşmiştim
tarafından
Acemilik mi çaresizlik mi bilmiyorum canım ben zaten sezeryan olmak istiyordum söylüyordum onlarda süründürmeden sezeryan yapmayız dedıler saat başı stajyerler dahil rahat 6 kişi defalarca açılmaya baktı ebe resmen deneme tahtası gbı kullandı benı stajyer bakıyor yok öyle değil daha fazla sokacaksın diyor vs çok çektirdiler bacım çok ☹️
tarafından
Sanki deneme tahtasiyiz insafsizlar ya stajyerlere öğretmek için yapiyolar başka bişey değil resmen
tarafından
Afedersiniz kendimi tecavüze uğramış gbı hisseddim nasıl kötü oldum anlatamam yanı birde azar işittim bacaklarını tam aç diye
tarafından
Bende zorla yattım hastaneye çocuk kakasını yapmaya başlamış ağrım var diyorum belimde anlamıyorlar çocuğu çıkartınca anladılar  azarladı beni ebe niye yatiyon eve git diye eve gitsem çocuğum Allah korusun öldüreceklerdi bunlar pislik dediğin gibi sürekli gelip baktılar
tarafından
Allah onları bildiği gbı yapsın kardeşim ahımız yerde kalmaz elbet ınanki normal doğum yapsaydım gerçi onda da canlı canlı kesip dikiyorlar o ayrı mesele hayatta hiç 2. Çocuğu düşünemezdim psikolojim alt üst olmuş olurdu iyiki sezeryan olmuşuz iyiki çok şükür şuan hamıle  değilim korunmuyoruz ama nasip olur ıkıncı çocugum olursa alttan asla dokundurmasam asla bazılarına bakıyorlarmiş bişeyi bahane ederek bu eziyetten işkenceden başka bişey değil bence psikolojik şiddet bu
0 oy
(241 puan) tarafından
Benimde öyle oldu bir ucunda bi.dugum.diher ucunda bir düğümdu ve kendiliginden düştü baya uzun sürdü ama düşmesi 
tarafından
Ay evet benimde öyle beklicez yani :))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 554 göst.
0 oy
3 cevap 250 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gamze58 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (333 puan) tarafından soruldu
0 oy