0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Lütfen bi akıl verin yoksa çıldırcam.

4 aylık kızım var emerken asla sakince emmiyo. Emmek mi zor geliyo meme reddi mi anlayamadım memeyi istiyo alıyo o yüzden meme reddi değildir diyorum ama emerken kendini geri geri atıyo. Kafasını memeye gömüyo sağa sola ceviriyo dişleri yok ama damakları ile meme ucumu eziyo bazen.

Gaz olduğunu düşünmüyorum çünkü artık kendi kendine çıkarıyo gazını gazı olsa da ağlamıyo farkettim bi süre sonra çıkarıveriyor. 

Çok aşırı uykusu varda ondan yapıyo desem uykusu gelmeden de emziriyorum yine aynı. Sakince emip uykuya dalan bi bebek değil yaa.

İlla ayağa kalkıcam da bide poposunu pıspıslıcam öyle uykuya dalıyo emerken. Kollarım kopuyo ama onu yaparken ağırlaştı artık hem emzirip hem ayakta popo pışpışlamak nedirvalla deliricem

Hadi emerek uykuya dalmasın diye biraz emzirip çekip salıncaga koyuyorum ortalığı yıkıyo memeden çektim diye

Ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Sütüm var geliyo tazyikli de değil kontrol ettim. Çıkarıp sıktım normal damla damla geliyo işte. Çişli kakalı bez sayısı normal doyuyo aç değil ama napıcam bilmiyprum çok yoruldum 

6 Cevaplar

0 oy
(973 puan) tarafından
Sen hata yapmiyorsun çocuklar bazı dönemlerde memeyle savaşırlar zamanla düzelir her zaman böyle kalmıyor korkma geçici bir durum
tarafından
Teşekkür ederim sağolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bu anlattıkların meme reddi . 

Malesef bu dönemlerde oluyor. Çok sinir bozucu bilirim. . Benim ortanca da yapardı

Kucağına al pispislayarak ayakta gezerek emzir canm . Ben telefondan müzik açardım hem dinletirdim hem pispislayarak . Geçecek merak etme geçici bunlar yeter ki sağlık olsun cnm
tarafından
Meme reddi benimde aklıma geldi ama çıkardığımda da ağlıyo nasıl iş ben anlamadım.
0 oy
(542 puan) tarafından
Canım 10 aylığız ilk günden beridir ayakta emziriyorum çok zor farkındaym yeni yeni oturduk biz ama hala sakin emmiyor. O nedenle uyku saatlerinden emzikli salliyorm gözü kapandığı anda kucağıma akıp öyle emziriyorum . Sütün çok geliyor olabilir yada az geliyor olabilir sinirli oluyorsa 
tarafından
Benimki emzikte almıyo ne yazık ki öğürüyo bende her markayı denemedim
(542 puan) tarafından
Bizim de 6 ay sonra alıştı emzige dermanım kalmamışti artık ayakta ağlaya ağlaya emzirdim resmen biraz dişini sık az büyüynce emziği alacaktır o zaman gece uykularını emzikle yaparsan az rahat edersin inşallah
0 oy
(15,624 puan) tarafından

9 aylık oğlum çok uykusu varsa dalıyor meme de ama bazen de kucağımda piş piş yapıyorum sallıyorum sırtım bükülmeye başladı :)

tarafından
Aynen yaaa hem emiyo hem pı)pış yapıyorum sağa sola sallıyprum olmadı yukarı aşağı. Her yolu deniyorız
0 oy
tarafından
Aynen 3 ayina yeni girdin illaham kuacagima alicam poposunu pislpislicam oyle uyuyor elleriyle memeyi ittiriyor saga sola bakiyor damagiyla memeyi tutuyor ve iki bucuk aylikken basladi yeni 3 ayina girdi
tarafından
Aynı bizde. Dişi yokken damagında eziyo memeyi diş çıksa yara bere edecek kesin. Sen napiyosun sadece ayakta  mı emiyo.
tarafından
Evet sadece ayakta emiyor canim
tarafından
Allah kolaylık versin inşallah ikimizede
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Geçende söylemiştim bilmeden de olsa ayakta ve totosuna pışpış yaparak emzirmeye alıştırmışsın bu aylarda kendi kendine uyumsya çalışsın bi kaç aya çok rahat edersin emzirirkende öyle yapması çok normal benimkide ilk aylarda yapardı etrafı izler emer kendini kasardı
tarafından
Hiç öyle bilerek yapmadım aslında yaaa çok aşırı kıvranıyodu kaç kere denedim oturarak sakinleştirmeyi olmayınca öyle kaşktım ayağa. Nasıl alıştırabilirim kendi kendine uyumayı bende artık deneyerek öğretmek istiyorum erkenden öğrensin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 316 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
2 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 288 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,545 soru

24,087,272 cevap

331,572 kullanıcı

...