0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,843 puan) tarafından

Kızlar kızım 9 aylik olacak  en çok altını ve üzerini değiştirirken zorlanıyorum birde sürekli  beni tut yürüt diyor oturmak istemiyor. Bazen iş yaparken gelip bacaklarıma yapışıyor beni al diye çoğu zaman aliyorm ama bazende iş yapıyorm alamıyorum bu seferde çok ağlıyor:( siz en çok nelerde zorlanıyorsunz

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyku  erken uyanmasi yemek yedirme cunku cok az yer  ve hareketliligi beni yoruyor 
(1,843 puan) tarafından
Bizimki de öyle aşırı hareketli hiç oturmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biraz büyüsün bunlar senin için problem bile olmayacak. Benim kızım altını değiştirmiyor kaçıyor sürekli. Bezini açtığım gibi fırlıyor kafayı yemeye ramak kaldı:'(

(1,843 puan) tarafından
Ben zor tutuyorum:) bazen telefon dan müzik açıyorm öyle yatiyor
0 oy
tarafından
5 günlük kızımda ağlaması beni zorluyor o ağlayınca arkasından bende ağlıyorum gözlerim şiş şiş oldu ağlamaktan 
(1,843 puan) tarafından
Yaaa kıyamam  :( ağlamayın nolur onun senin gibi güçlü anneye ihtiyacı var lohusalkta herseye ağlıyor insan ama ne olur aglamamaya çalışın
tarafından
Ahh ahh tutamıyorum ki kendimi öyle bir ağlıyor ki kıyamıyorum ona
tarafından
Kız sen niye ağlıyorsunn☺️☺️doğurmussun canım gözün aydın ❤️❤️ Rabbım hayirli evlat etsin inşallah ☺️

Çok zorlanıyormusun alıştın mı bebisine ay ben çok düşünüyorum nasıl aliscam napcam :)
tarafından
Kız ne bilim o ağlayınca içimden birşey kopuyor bende onunla birlik ağlıyorum o susunca susuyorum ☺️☺️
0 oy
(6,077 puan) tarafından
İnatçı oluşu aşırı zorluyor beni.. Sıpa uyumak istemiyorsa bayılana kadar uyumaz mesela altını değiştirmek bazen 40 dk sürer 
(1,843 puan) tarafından
Koc burcu mu acaba  :)
(6,077 puan) tarafından
Oğlak :D
0 oy
(973 puan) tarafından
Aşırı gürültülü cocukalrim var kızım oğullarım hepsi heran ilgi oyun isterler hemen kuserler çok şükür ki yeme banyo tuvalet konusunda sorun yok
(1,843 puan) tarafından
Komşular bisey diyor mu peki . Hani olur ya bazı Komşular şikayet eder gürültü den
(973 puan) tarafından
Yok çok şükür alttaki komşunun da iki çocuğu var sakin anlayışlı bir kadın ya bacım üç çocuk biri yetiskin 13 yaşında ama oda gürültü nasıl susturuyim çocukları
0 oy
tarafından
Emzirmede :((
(1,843 puan) tarafından
B3nde çok zorlandım şimdi bıraktı beni emmiyor :(
tarafından
Son sorumu okur musun belki fikrin vardır
(1,843 puan) tarafından
Hangisi ki bulamadm canm
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Sadece uykusu başka hiç bir şeyde uykusu kadar zorlamiyo beni 
(1,843 puan) tarafından
Kaç aylık suan
(3,504 puan) tarafından
18 aylık
0 oy
(2,595 puan) tarafından
3 buçuk yaşında ki oğlumda inadindan çok çekiyorum doğdu bu yaşa geldi o inat gitmedi

11 aylık Kızım da birazcık huysuz yemek uyku sıkıntıları var
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Aynı şeyler bende de var ama ben en çok akşam eşimin eve gelince ver beş dk tutayım sen git biraz dinlen dememesinde zorlanıyorum:)) benim kızda 11 aylık yeni ayaklandı yoruyor baya 
(1,843 puan) tarafından
Onu diyen eş çok azdır:) bizimkide beş dk tutsa al der kızım da inadına ona gitmek ister
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Çocuk başlı basina zorluk zaten kolay dediğim tek birşeyi yok :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 281 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
22 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zhra06 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,778 soru

24,115,781 cevap

333,221 kullanıcı

...