0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi kızlar bu söze inanıyorum aslında...

İlk gebeliğim de her ay test yaptım neredeyse en son tamam olmuyo tedaviye giricem dediğim ay hamile olduğumu öğrendim

Bide böyle bişey duydunuz mu bilmiyorum benim korunmayı bıraktıktan sonra son iki üç aydır adetimde gecikmeler oluyor bunun sebebi anne.rahminin kendini bebeğe hazırlamasıymış doğru mu?

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şaka gibi ama evet 2 gebelikte öyle oldu bende. Hatta ilkinde o kadar unutmuşum ki 22gun gecikmeye rağmen aklıma gelmedi. 2. De vazgeçtim. Bi baktım belirtileri baya baya var. Şu an 28 haftalığız Allah'a çok şükür rabbim kimin gönlünde varsa nasip etsin...
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından
Takıyorum elimde olan bir şey değil ben takmasam unutsam sağolsun çevrenin süreklilik soruları var. Reglim de düzensizlik var en son üç ay önce düzene girdi bu ay yine düzensiz 9 gündür geçiyor ben niye böyle olduğunu anlayamıyorum 
0 oy
tarafından
Benim oyle oldu hatta kendime dikkat etmedigim aylar hamile kalmisim. 
0 oy
(984 puan) tarafından
Olmuyor diye her gün ağlıyordum 5 gün adet görüyordum bittikten 5 gün sonra tekrar adet görüyordum ve geçti zannettik stretsten bir an migdem bulandı test yaptım beklemiyordum o hafta hamile çıktım 
0 oy
(420 puan) tarafından
Valla bnm de öyle oldu ben bide dış gebelikten ameliyat oldum tüpum tek iki ay korun dedi doktor korunduk bıraktığım ay artık bana dediler 100/37 şans yani düşük bende kursa gittim halk eğitime falan o bıraktığım ay hamile kaldım tek tüple ilk aydan ama kafamdan sildim artık olmayacgi kafama iyice koymuştum çünkü inanıyorum çok doğru 
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Bu çok doğru 2. Çocuğu çok istiyordum sürekli aklımdaydı ve olmuyordu 5. Ayın sonunda tamamen unuttuğum anda hamile kaldım. Stres vücudu çok etkiliyor..

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,801 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.
0 oy
8 cevap 534 göst.

Kategoriler

1,472,973 soru

24,118,491 cevap

333,341 kullanıcı