0 oy
799 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
Kızlar bugün saçma sapan bir kavga yüzüne büyük işler açılacaktı başımıza neyse en başından anlataym benim elektrik süpürgem kablosunu çekmiyordu bizde dün eşimle sosyete pazarına yakin bir tamirciye götürdük adamı da tanıyorum sürekli haftalık mahalle pazarına geliyor dedim abi yabancı değilsin sana getirdik sıkıntısı bu ne kadara yaparsın dedim eee ben fiyat veremem bakaym sizi ararım dedi tamam dedik dün akşam üstü aradı 250 lira masraf var dedi bana da açıkçası pahalı geldi yaptırmak istemedim bu sefer de makinayı söktüm toplama parası var 70 lira dedi ona da tamam dedik neyse geç olduğu için bugün gittik almaya neyse aldık makinayı ama hiç içime sinmedi eve geldim fişe taktım sesi boğuk çıkıyor ve asla çekmiyor makina adamı aradım 2 kere açmadı bizde tekrar götürdük dedim abi sen bunun fisine bakacaktin ama galiba biseyler yanlış olmuş makinanın sesi boğuk ve asla çekmiyor dedi benimle alakası yok ben başka birini çağırdım ona baktırdım vs dedm tamam abi o zaman onu çağır onunla çözelim meseleyi demekki o yapamamış derken adamın karısı da oradaydı bizlik bişey yok vs dedi eşimde bu sefer sinirlendi tamam da biz sağlam getirdik alaksiz yerden sıkıntı çıkardı o yüzden sen bakmak zorundasın dedi bende tekrar dedim abi bak biz her hafta birbirimizi görüyoruz tanışıyoruz sonuçta ayıptır böyle şeyler dedim derken eşimle tartıştı adam bende karısına laf yetiştirmeye çalışırken bir baktim adam içeri gitmiş satır almış eşimin üstüne geliyor çıldırdım resmen bu sefer de ben bağırdım polisi arayın adam satırla üstümüze feliyor terbiyeiz adam bilmem ne falan derken bu arada olay işlek bir caddede oldugh için herkes bize bakıyor ayırıyor vs en sonunda polisi aradm çünkü eşimde akrabalarini aradı o arada derken baktım adamin oğlu koca koca bıçakları getirdi babasına yakın yere işaret etti babasına koydu oraya resmen kavga ilerlese bizi bicaklayacaklar neyse o arada bizim akrabalar geldi onlar da dedi hayiridr ne satırı cikartmissin derken polis geldi nihayet dedim çabuk gelin olay büyüyecek bıçak sakliyorlar orda derken kadın ikide birde beni işaret edip diyor bu kadın böyle ortalığı karistiryor vs diyor dedim kusura bakma senin kocan satırla üstümüze gelecek tabii ki bagiracam ne yapcam ya dedim ama kızlar varya rezil ettim onları öyle bağırmışim ki boğazım ağrıyor ama çok korktm satırı görünce zaten ondan sonra bağırmaya başladım neyse polis de geldi bir ileri iki geri derken adam özür diledi eşimde dedi şikayetci olacak misin diye ben evet dedim ama eşimin iş yeri sıkıntı yapar diye sonra vazgeçtim velhasıl bir makine için ne hallere düştük ve makinam da bozuk şuan yanii hem boşu boşuna makinam gitti hemde rezil olduk Allah korusun polisi aramasaydim çok kötü şeyler olabilirdi çok şükür olmadi

12 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Tanidikla iş yapmayacaksin diye boşuna demiyorlar ki madem başkasına baktiracaksin ne diye alıyorsun neyse geçmiş olsun
(358 puan) tarafından
Bende ısrarla sordum abi tamir olursa ne kadara olur ona göre sana bırakayım yada pahalı gelirse hiç ugrasma diye söylüyorum da bide diyor o kadar uğraştım yaptırmadın da eşimde dedi yaptırmadım da parasını verdim sana ne yanii makinayı yaptırmadım diye bozman mi lazım ddedi
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 

Kız az yazaydın gözümün kökü ağrıdı okuyacam diye
(358 puan) tarafından
:)) canım daha uzunda bir çok yerinden kirptim da yazdm anca bu kadar kısa olabilirdi :))
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Ayyy geçmiş olsun kiz iyiki aramissin polisi olay büyürmüş yoksa hakkını haram et elbet çıkar onlardan 
(358 puan) tarafından
Zaten özür diledi sonrasında dedi hakkınızı helal edin diye bende dedim asla helal etmem haram zehir olsun sana inşallah dedim polis de bana kızdı abla sende ortalığı karıştırma diye sustum ama soyledm soyleyecegimi
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bela nerden geliyon ölümün köründe 
0 oy
(279 puan) tarafından
Ayy Allah korusun böyle deng'esizlerle laf dalaşına girmeyin ya bıçak satır fln tüylerim urperdi
(358 puan) tarafından
Ya birde karısını görsen ciyak ciyak sesi var en sonunda dedim bana bak seni yirtarm git önce kocana sahip çık milletesatir sallıyor ordan dedm aşırı gıcık oldum kadına
0 oy
(53,964 puan) tarafından
ne pislik.insanlarmis verilmis sadakaniz varmış 
(358 puan) tarafından
Aynn valla kuzum asiri korktm yanii tamam o kadar tartışma yaşıyoruz yeri geliyor ama satırla tehdit etmek ne demek ya
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Keşke şikayetçi olsaydınz 

Nee m.al insanlar var ya yapamiyosaniz ne para için yapariz diyosunz 

Müşteriyle konuşmayı bilmeyen esnafların tek icraatı satır bıçak heralde 

Ay varya Bazii esnaflar ciddenn kendini bişey sanıyor tek kelime denmiyor hemen parlıyorlarr 
(358 puan) tarafından
Hayır eşimde onu dedi birde esnaf olacaksın yaptığın muameleye bak diye o kadar pis bir insan ki kaç yıldır orda esnaf benim o kadar bağırmama eşimle tartismasina düşün o kadar olay çıkarttık mahalleye kalabliktan araba giremedi ama bir tane esnaf da durun yapmayın demedi herkes biliyor demekki ne pis oldugunu
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Yarın bişeyler dağıt canım bi dahada tanıdıkla iş yapma
(358 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canım yarın muhakkak biseyler yapicam
0 oy
(11,991 puan) tarafından
Ayyy resmen film sahnesi gibi okudum ya.. çok gecmis olsun ben okurken korktum gerildim yemin ediyorum.. insan hayatı o kadar ucuz olmuş ki artk tavuk keser gibi insan kesiyorlar Allahım sen koru :(
(358 puan) tarafından
Ya sorma yanii anlam veremedigim bir şekilde ne alaka satır getirmek benim eşimin de üstünde çakı vardı ama asla çıkarıp sallamadı ama adam üstüne daha fazla gelseydi mecbur kendini korumak için sallayacakti belki Allah korusun gerçekten çok değişik bir gündü
(11,991 puan) tarafından
Aynen ya insan hani korkutmak için ne bileyim Bir çatal bıçak getirir git buradan diye korkutma amaçlı Yani, onu da getirmemesi lazım da Normalde satır nedir ya.. Gözümde canlandı var ya ben bile yani Kendim kötü oldum okurken. Allah'tan ki eşin sakinmiş Benim eşim çok delidir gözü kararınca ne yaptığını bilmez o an ne olurdu Bilmiyorum biz olsaydık orada
(358 puan) tarafından
Zaten eşim baya sakın bı şekilde bırakın gelsin falan dedi eğer gelseydi eşimde kesin bjseyelr yapardı ben sonra cingar cikarttm ama öyle böyle bagirmadim dolandırıcılar üzerimize satırla geliyorlar polisi arayın bilmem ne maşallah polisi de 3 kere aradım zorla geldi mübarek aşırı hareretli bir kavga olsa gitmiştik yanii
(11,991 puan) tarafından
Bağırmamak elde mi kuzum. Ben olsam belki bagıramazdım fenalık geçirirdim orda korkudan. Allah korumus resmen. Eşin bilenmemiştir inşallah adama
(358 puan) tarafından
Zannetmiyorum çünkü öyle olsa özür diletmwzdi özür diledi ordaki adamlarda helallesin falan dedi tokalastilar adamla hatta sonrasında ayrıldık polisler xedi hadi evinize gidin sizin ayrilmanizi bekliyoruz falan dedi yanii eşim kinci değildir bişey yapacak olsa o an yapardı yapmazsa yapmaz inşallah diye düşünüyorum
(11,991 puan) tarafından
Aman iyi bari. Çok geçmiş olsun canm tekrar
(358 puan) tarafından
Sağol canım çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Sıkıntılı insanlara denk gelmişsiniz. Keşke sabırsız böyle insanlar esnafçılık yapmasa
(358 puan) tarafından
Sabırsızlıkla alakası yok sonrasında öğrendim zGen pazarcilar bile kendi arasında dolandırıcı diyormuş adama yanii adam sikintili
0 oy
(163,443 puan) tarafından
keske sikayetci olsaydiniz sonucta islek yermis kamera ne vardir
(358 puan) tarafından
Eşim dedi olmayacam ben dedim sikayetciyim ben memur bey dağ başı mi burası hayiridr satırla saldırmak ne demek diye sonra eşimle göz göze geldik iş yeri sıkıntı yapabilirdi o yüzden ısrar etmedim eşim dedi özür dilesin konu kapansın dedi özür diledi kapandı konu yanii. Pislik adam
(163,443 puan) tarafından
olan supurgeye olmus
(358 puan) tarafından
He valla bacım süpürgem herkesin dilindeydi çok iyi çekiyor bilmem ne gerçekten de yeri bir kere tuttuğu zaman makinayi kapatıp öyle çekiyordum yerden o derece iyiydi ama sıçtı içine yanii
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bu nasi bi insan insanligi gectim bu nasil bir esnaf dukkani soymayami geldilerde satirlaniyon adam satiri gorse kavga etmice varsada eder allah sonumuzu hayir ede kimsede tahammul kalmamis allah esirgemis bacim iyi etmisin baska napacaktin goz gore gore de susacak halin yoktu insallah etraftakilerde kapisini acmazda akillanirlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 608 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 468 göst.
+2 oy
11 cevap 484 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 437 göst.

Kategoriler