0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
Oğlum 30 aylık ve inanılmaz derece de sıkılıyor artık kendinden büyük veya küçük evde sürekli birilerini istiyor gitmelerine izin vermiyor gelenlerin gittikleri zaman sinirleniyor durduramıyorum çocuğu böyle olan anneler neler yapıyorsunuz gerçekten hem çok üzülüyorum hem çok sinirleniyorum neler yapılabilir tavsiyelerinizi bekliyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Ben kızımla benim küçükken oynadığım oyunlardan oynardık mesela"  kör ebe " birlikte boyama yapardık

Elle oynanan bir oyun varya iki kişi oynuyor onu oynardik hikaye kitabı alırdik resimli onları okurdum falan öyle geçerdi günlerimiz 
(14,147 puan) tarafından
Küçüklükten beri aşk yaşıyorlar onlar gerçekten böyle görsen seni seviyorumlar havada ucusur yatana kadar nefes aldırmaz babasına ve zaten babasıyla uyuyor biz kucugumle odaya geçtik yanıma alsam resmen kriz geçiriyor .evet babası işte ikisiyle de ilgilenmeye çalışıyor adamı görsen :⁠-⁠D
(6,696 puan) tarafından
Ne güzel abla öyle ilgili ailede büyüyen çocuklar  ilerde kendi ailesinede öyle güzel öyle ilgili ebeveynler oluyorlar maşallah
(14,147 puan) tarafından
İnşallah canim ilgilenmesi çok güzel evet ama işte çok şımarık büyüdü her dediğini yaptı babası şimdi asla söz dinlemiyor bakalım ne olacak
(6,696 puan) tarafından
❤️❤️❤️ hep öyle inan benim büyük kızimida babası öyle çok şımartıyorki olsun bakalım ilerisini yaşayıp göreceğiz
(14,147 puan) tarafından
Evet çok zor hiç söz dinlemez oldu bakalım ♥️
-Reklam-
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Tabi ki çok normal cnm bebekler hep farklı birilerini ararlar ya da farklı bir yere gitmek isterler. Bebeğin gündüz uykusu uyuyordur sabah kalk kahvaltı yapın sonra dışarı çıkın hava soğuk ama markete falan gidin öyle oyalanir farklılık olur sonra gündüz uykusu uyutup uyanınca yine bir yerlere çıkın gezin anca öyle oyalanir
(129 puan) tarafından
Evim merkezi konumda olsa sanırım bende hiç durmam yeter ki o mutlu olsun diye ama anca bu şekilde yapabiliyoruz o uzulunce bende üzülüyorum bağırınca bazen istemsizce bağırıyorum ve ondan sonra çok vicdan azabı çekiyorum sanırım psikolojik olarak çökmüş durumdayim :(
(1,686 puan) tarafından
Hiç üzülme canım elinden geleni yapıyorsundur eminim evde etkinlikler yapmaya çalış boyama falan hoşuna gider belki
(129 puan) tarafından
Olmazsa o şekilde boyama kitapları falan alayım belki onlarla oyalanabilir birde şuan sağlık sorunlarimdan dolayı haftada hastaneye gidiyorum ve anneme bırakıyorum tüm gün ayrı kalabiliyoruz o yüzden bu kadar hircinlasmis olabilir mi ki :(
(1,686 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım.Sanmıyorum canım öyle düşünme sonuçta sağlık sorunları için bırakıyorsun annende olması iyi bile gelir ona farklılık sonuçta farklı insanlar görüyor öyle düşünme o yüzden değildir kışın çocuklar sıkılıyor işte eve tikiliyorlar sen etkinlikler araştır hep :)
(129 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ediyorum önerileriniz için bı nebzede olsa içimi rahatlattıniz Allah razı olsun:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 507 göst.
0 oy
14 cevap 842 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,477,377 soru

24,182,510 cevap

336,396 kullanıcı

...