0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Kızlar oğluma aşırı oyuncak almışım. Eşim diyor alma ben hala gözümde kalan olunca alıyorum. Eşim diyor alıyorsun madem evdekilerden azalt ikinci elde satalım. Hepside çok güzel kaliteli eğitici şeyler. Ben aslında yaşı geçeni satmak istiyorum ama bı yanım da  ilkine aldın oynadı hevesini aldı nasip olur da bı daha çocuğum olursa ona almayacağım bu imkanı ona sunmayacagim o da oynasın isterim. Ama çok fazla toplanmiyor hiç. Acaba satsam diğer çocuğum olursa ona haksızlık olur mu. Siz ne düşünüyorsunuz 

14 Cevaplar

+1 oy
(6,076 puan) tarafından
Paketle kaldır bacım 2. Çocuğa
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Yani satmak saçma kaldır bnce devir ortada herşey git gide pahalilasiyor ne kaldırsan o karın 
(1,328 puan) tarafından
Evet bı daha alamam ama benim anlatmak istediğim fazla fazla olduğu için satsam da çok oyuncak kalacak. Eşim soylendikce satayım bari fikirleri geliyor
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ben olsam satmam canm nasıp olur ikinci çocuğum olur oynar sürekli oyuncak da alınmaz ki şimdi onlarda çok pahalanmis durumda 
(1,328 puan) tarafından
Öyle mi diyosun. Evet çok pahalı çok da güzel şeyler ama çok fazla. Yani azaltsam bile yeterli kalır. Benim aklıma takılan o çeşit oyuncağı oynatmamak haksızlık olur mu diye
(2,173 puan) tarafından
Yoo neden haksızlık olsun ki hem yeri gelir ikinci çocuğuna da farklı farklı oyuncaklar alırsın hep aynılarıyla oynamaz biyerden sonra sıkılıyorlar çünkü
(1,328 puan) tarafından
Ancak cinsiyeti farklı olursa alınır sanırım. Artık eşim oyuncak almayım diye kartı bile kapattı bana
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Bir çocuk daha düşünüyorsan tabiki sakla
(1,328 puan) tarafından
Allah nasip ederse çok istiyorum. Ama çok fazla toplamakla baş edemiyorum. Eşim de söylenince satayım bari diyorum. Bide mesela müzikli bikac çeşit var birini satsam biri kalacak. Ben o sattigimla oynatamam diye ince dusundugumden aslında kararsız kaldım
(14,147 puan) tarafından
Kaldır bir yere güzelce bence şuan satmak mantıklı değil
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Ben hiçbir şeyini satmadım yer yok sat diyeni de dinlemedim sonuç 2. Çocuk. Sakla canım paket paket yap bir köşede dursun ne olur ne olmaz her zaman yeni alacak gücümüz olmayabilir 
(1,328 puan) tarafından
Bende satmqdim ama çocuk büyüdükçe yenileri geliyor ve yigiliyor yer yok evde fazla
(1,815 puan) tarafından
Kırılan ezilen parça kaybolan varsa saklama ama diğerlerini koy kuzum bence  madem 2. Çocuk düşüncen var ne bilim ekonomi beni korkutuyor artık eskiden olsa amaan derdim de artık bilemiyorum
(1,328 puan) tarafından
Yok canım hepsi kaliteli olduğundan bişey olmuyor. Doğru diyorsun çoğunu saklayım bari
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Bence satma, kaldırabildiğini kaldır.  Ben kaldırabildiğimi kaldırdım, henüz 1 yaşındayız, çıngırak devri oyun halılarını falan kaldırdım. Başka çocuğum olursa ona kullanırım, olmazsa en güzellerini( anısı olanlar ile pahalı olanları) ayırıcam büyüyene kadar nasipse torunlarım oynar. Diğerlerini de  etrafımda ihtiyacı olan varsa onlara yoksa da kolileyip bebeklere, çocuklara ulaştıran kurumlara veririm. 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Niye satıyorsun ki sakla kalsın zaten fiyatlarda gün geçtikçe yükseliyor 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Bence yaşı geçeni kaldır sakla
0 oy
(313 puan) tarafından
Ivır zıvır oyuncaklar neyse egitici olanları mutlaka sakla. Hersey çok pahalı. Ablam yeğenimin çoğu oyuncağını bize verdi ilkine kullandık şimdi nasipse 2.ye kullancaz. 
(1,328 puan) tarafından
Ivır zıvır pek yok hepsi güzel oyuncakalr fisher price playskool falan
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kız sende benim bacım gibi evi oyuncakçıya çevirdin heralde  

Çok fazla diyosun birazını ele,sat en iyiler kalsın
0 oy
(15,392 puan) tarafından
Bazanın altımda yok mu yer veya annene götür biz de ki  yürüteç beşik vs kayınvalidemin evine götürüyoruz 2 çocuğum oldu iyili diyoruz satmamışız 
(1,328 puan) tarafından
Bazanin altını yazlık kışlık saklama alni olarak kullanıyorum bide battaniyeler yastıklar falan var. Elbise dolabım da dolu kanepeleri altında da ceyizlerimden falan var başka da alan yok ailelerin evleri uzak
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Kaldır poşete koy  sakla tabi haksızlık olcak ikinciye 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Çok önemli olmayanları sat en kaliteli iyi olanları kaldır sakla derim. Ben ikinci kızıma fisher price yürüme arkadaşı almıştım büyüyünce sattım başka düşünmüyoruz diye üçüncüye hamile kaldım oğlum oldu tekrar alayım dedim Fiyat yüzde yüz zamlanmis. Bir senede. İkinci elde sattığım kadını buldum yine ondan geri aldım sattigim fiyata.
0 oy
(597 puan) tarafından
Ben asla satmazdım madem ikinci çocuk yapicaksin niye satasınki

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 612 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 387 göst.
0 oy
7 cevap 186 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,878 puan) tarafından soruldu