0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba anneler, oğlum 2 yaşına daha yeni girdi kaç haftadırda bağırarak uyanıyor uyutuyorum 1 saat uyuyup yeniden bağırarak uyanıyor.  kaç defa uyanıyor ya uykumda bozuldu kafayı yicem. Uyanmasına diyilde bağırmasına takıldım ben neden bir şeylerden korkmuş gibi bağırıyor

Ya ben kurtu varmı diye endişeliyim belki oda yapıyordur uyuyunca bağırıp uyanıyor kendini kasıyor bi kaç dakika sonra uyku yine aynı şeyler

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oku canım bol bol yatağına 7 tane Ayetel Kürsi oku

Başına Kur'an koy 
(37 puan) tarafından
Yastığının altına koymuşum . Annem bizde bi kaç gündür oda her defa okuyor ama yine aynı
tarafından
Yatmaya yakın çizgi film izliyormu

Bir ara oğlum karpuz adamı izliyordu uykudan sıçrıyor du onu kestim normale dondu
(37 puan) tarafından
Hayır canım tv yasağı vardı. Şimdi yemiyo diye bi kaç gündür izletiyorum ama çok az oda kendimde izliyorum öyle bakıyordu korku gibi bi şeyler görmedim izlerken oğlumda
-Reklam-
0 oy
(1,815 puan) tarafından
TV falan dnek geldi mi canım bazen korkunç geliyor çocuklara bir sahne denk gelse bile korkuyorlar 
(37 puan) tarafından
Ya aslında kaç aydır tv yasaklamışdık. Ara sıra yeniden 5 10 dakika benle izleyip yemeyini öyle veriyorum yesin diye korkunc bi şeyler izlemedik ki. Neden hala bilmiyorum
(1,815 puan) tarafından
Dua oku canım nazar falan da olur bide normal çizgi film bile korkutuyor bazen bebekler değişik kıyamam ona
0 oy
tarafından
Ay benim kaynanam da böyle uykusunda sürekli bağırıyor yataktan düşüyor falan geçenlerde nasıl kokuttu beni yataktan fırladım onun düşme sesine ay konuyla alakasız oldu ama aklıma geldi şimdi 
(37 puan) tarafından
Ya çok kötü bi şey. Allah yardımcısı olsun
0 oy
(150 puan) tarafından
Telefondan biseyler izliyosa o yüzden de olabilir canım tabiki okumayı ihmal etme ama benim kızımda 3 yaşına gircek video seyrederken işlerimi hallediyordum bide baktım çocuğum hırçınlaşıyor youtube geçmişine bakınca anladım youtube kidsi indirdim şimdi çok daha sakin 
(37 puan) tarafından
Beraber izliyoruz 5 10 dakika oda öyle korkulu şeyler diğil. Hem tv yasağımız olan süredede bağırıyordu neden acaba
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Uyku terörü büyük ihtimalle uyutmadan önce bol bol oku muska yaptırma şansın varsa yaptır yastığının altına koy canım benim oğlumda öyleydi muska koydum yastığının altına çok şükür bağırmıyor artık 
0 oy
(11,403 puan) tarafından
Belki tvide birşey gördü korktu yada çocuk. Varsa etrafında oyun oynarken korkutmuş olabilir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
19 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu