0 oy
1,919 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sonunda prensesimi kucağıma aldım

Doğum hikayemi anlatsam mı bilemedim kimseyi korkutmak istemem baya olaylar oldu ama sonunda kızımı aldım kucağıma şuan da uyuyor yanımda 

Sezeryan oldum 03.01.2023 22.52 de kızıma kavuştum 

Dua eden mesaj atan herkesten Allah razı olsun hepinizden miniğimin de benim de durumum iyi çok şükür sadece yataktan kalkarken yada yatarken zorlaniyorum sezeryan yerim ağrıyor ama yine de çok şükür kızıma kavuştum o bana yeter 

Hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız için ❤☺️

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok sevindim Allah anneli babalı büyütsün :) asya ile aynı gün doğmuş :) ❤️
tarafından
Yaa ne güzel❤☺️
-Reklam-
0 oy
(4,295 puan) tarafından

Gözün aydın canım Rabbım anali babalı büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun sanada <3:)

tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Kuzumm çok sevindim geçen duyurdular teyyze olduk diye. Rabbim analı babalı büyütsün bol.bol kokla minnoşu. Ağrıların olur ama yurumeni tavsiye ederim yatarak iyileşiyor malesef. Sağlıcakla kalın 
tarafından
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun sürekli öksürmek geliyor içimden ve oksuremiuorum çok zor resmen yanıyor ne zaman iyileşir ben yataktan kalkamıyorum tek başıma asla
(6,848 puan) tarafından
Zorlama Cnm bnm estetik dikiş idi ama az açılma olmuştu düşün bebeğim 19 gün kuvezdeyken oldu. Destekli yardımlı kalk cnm. Yürü yavaş yavaş zorlama kendini toparlarsin inşallah ilaçlarımida iç vitaminlerini devam et
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Allah uzun omur versin 
tarafından
Cümlemize inşallah
0 oy
tarafından
Hoşgelmis prenses 
tarafından
☺️☺️❤❤
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Askooooommm yeni gördüm hayırlı olsun tatlım ❤️ allha analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️☺️ öp prensesimi bnm yerimeeee
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤☺️ doğdu doğdu da doğana kadar yaşadıklarımı bilsen
(7,977 puan) tarafından
Ah kuzuum allha sana güç kuvvet versin öyle böyle sağlıklı siniz ikinizde alllha şükür
tarafından
Çok şükür az daha kaybediyordum yavrumu kakasini yutacak miş neredeyse doğdu kalbi çok çok yavaş atıyordu çok şükür şimdi yanımda uyuyor minnoşum
(7,977 puan) tarafından
Allah'ım korumuş
Kötüyü düşünme artık tatlım ❤️
tarafından
Çok şükür çok şükür
Bide bogazimdakimi atabilsem rahatlayacağım
0 oy
(587 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim hayırlı evlat etsin bende çocuk istiyorum şuan duaların makbuldür bana dua eder misin <3

tarafından
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin Aminnnnn
(587 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Gözün aydın canım ömrü uzun olsun kuzunun,darısı hamile olan ve tüm bebek isteyenlere inşallah 
tarafından
Aminnn aminnn aminnnn
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ay çok sevindim kuzum yaaa. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Tam aklıma geldin bu kız doğuracaktı diye bakınırken gördüm. Allah kızçeni size bağışlasın ❤️❤️❤️
tarafından
Aminnn Abla Allah razı olsun inşallah Rabbim bütün evlatları bağışlasın inşallah ❤
(13,306 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum. Senden de razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Biz senin haberini aldık❤️❤️

Nasılsın bitanem nasıl gidiyor prenses elisayi bol bol öp ☺️
tarafından
Iyi gidiyor gibi bakalım ☺️ bir birimize alışmaya çalışıyoruz ama ben biraz fazla duygusalım kizcem ağlayınca bende ağlıyorum inan gözüm ağlamaktan ağrıyor ☺️

İlgili sorular

+9 oy
20 cevap 1,266 göst.
5 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 386 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.