0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (586 puan) tarafından
Kizim dunden beri hasta doktora goturdum prospan iciyor oksuruk icin ama cok balgam var oksuruncede korkuyor midesi bulaniyor nasil kurtuluruz bu balgamdan cok tikandi kizim

1 cevap

0 oy
tarafından
Kac yasında cnm 
(586 puan) tarafından
2 bucuk yasinda
tarafından
Cnm benım kızımda alerjik oksuruk var sık sık hasta olur. Oksurugu balgami hıc bitmez cok tıkanır. O kadar balgam dolarki anlatamam yani kusana kadar devam eder. Birçok bitki denedim buhar alerji surup ları ne ararsan 2 yıldır böyle. Ben araştırdım İbrahim Saracoglu nün bı tarifini buldum. Keçiboynuzu var ya şu kahverengi onu ve hatmi gülünu sabah akşam kaynatıp ıcırdım cok ama cok ıyı geldı. 1 ay yapılmalı diyor. Sımdı kızım oksurmuyor tikanmiyor 1 haftadır yapıyorum. Kesınlıkle dene oglum 2 yasında onada keçiboynuzu suyu ıcırıyorum. 12. Aydan itibaren veriliyormuş. Ama hatmi çiçeğini bilmiyorum senınkı küçük olabilir bı arastır. Kızım balgam atmak için defalarca kusuyordu o dereceydi yani
(586 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim benim kizinda midesini bulandiriyor bugunde kustu dedigin gibi deneyim insallah bizde sifa buluruz
tarafından
Dene cnm tadida sekerlı gibi çok güzel. Keçiboynuzu pekmezide ver boğazına iyi gelir kan da yapar
(4,713 puan) tarafından
Merak ettim, direkt keçiboynuzunu mu? Pekmezini değil dimi direkt keçiboynuzu?
tarafından
Evet cnm su kıtır keçiboynuzu o kaynatilacak 4 5 tanesi 1 bardak suda 8 dk. Yarım bardak sabah yarım akşam. Ama ben taze olsn dıye 2 3 tanesini kırıp yarım bardak suda kaynatıyorum. Oksuruk yok henüz kızım en fazla 1 hafta 10 gun dayanır oksururdu cok sukur iyi geldi. Devam ediyorum. Bir çok bitki yöntem denedim aklınıza ne gelirse bunun kadar etkili olmadı geçici oldu hep
(4,713 puan) tarafından
Allah lazım etmesin ama eğer lazım olursa denerim bunu ilk defa duyuyorum çok teşekkür ederim ☺️
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serensirac (818 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde anne (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 84 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,821 soru

24,116,568 cevap

333,248 kullanıcı

...