0 oy
2,271 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Ezberi çok kuvvetliymiş matematikte süper zeka gibi bir şeymiş ve askerdeki tüm koordinatlati ezbere biliyormuş. Kızlar bu adam otizm olabilir mi sizce hareketleri çok tuhaf yani otizm gibi ağır değil ama bu adamda hafif otizm var gibi hissediyorum. 

34 Cevaplar

0 oy
(3,973 puan) tarafından
Anne bbasi düzgün insanlarmis evlenemeyince kendini eksik hissetmiş yada begenmemisler adı çıkınca buda yaşlılar gücü yetiyo sapik pisliğin 
-Reklam-
0 oy
(53,796 puan) tarafından
onun bir travmasi var arkadas arasında küçük görülmüş olabilir iktidarsizmis zaten bunun ezikligini yasiyo
0 oy
(6,313 puan) tarafından
Herşeye hayır diyor konuyu saptyro o şrefsz bnce yüzde yüz o yapmış bütün oklar onu gosteryro Allah kimsenin kanini yerde bırakmaz televizyonu kiracaktim nerdeyse 
0 oy
(973 puan) tarafından
Yaa bana Sinan demeyin günlerdir o sapik yüzünden işim geç saatlere kalıyor gözümu alamıyorum tvden
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Ya bıraksana salağa yatıyo geri de kalkmıyo böylelerinden korkulur 
0 oy
(570 puan) tarafından
Bende diyorum böyle bir adamın geçmişinde yaşadığı bir travması illa vardır.Taciz,tecavüz .. Bir şekilde sanki intikam alıyor insanlardan Akılsız gibi davranıp her hareketi hesaplayan birisi bence.Fiziki görünüşü ,ilk izleyen der ki bu adam masum Ama gerçek  görünüşünün altında yatan başka bir alem kendisi bence Bunun aklıyla oynayan ona yanaşanda çok insan var ve yönetiliyor gibi.Bu olayı kendi de yapmış olabilir veya ortakları da olabilir.Ve sanki maalesef ki teyzemiz feci bir şekilde yok edilmis gibi.O kadar emin ki kendinden konuşurken ama bir taraftan da korkak sürekli tırnak yiyen suçluluk piskolojine sahip,panik birisi.Arsız arsız konuşurken ağzının ortasına vurucan ama işte ya sabır ki gerçekler oraya çıksın konuşsun 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Tellama gittüm gitmedüm değül , meşaj attım atmadım değül , söyledim söylemedim değül.... , bide öldürdüm öldürmedüm değül desene Sinan 

Bence çift karakterli bir defa kanıt dizisinde izlemiştim adam çift karakterti ve yaptığını hiçbir şekilde kabul etmiyordu Sinan da böyle hatta bugün müge nin elindeki telefon dökümanları kamera kaydını bile redetti hayır dedi ben anlamam bilmem inanmam kağıt mağıt dedi bence çift karakterli 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ben bu mahlukatın dayısı annesine de yaptı bunları diyince tiksindim iyice ya çocuklarına yazık ya arife teyzenin bu adam kesinlikle bu kadına zaten tecavüz etti kaçari yok yani düşündükçe deli oluyor insan y
0 oy
(80 puan) tarafından
Küçükken bir cinsel  istismar yaşamış bence. Hatta bu yaşlı bir kadın tarafından bile olabilir. Kadınlara takıklığı  da belki bu yüzdendir. Çünkü bir kitapta okumuştum. Babası oğluna istismarda bulunuyor çocuk büyüyünce kadınlardan değil de babası tipindeki kişilerden hoşlanıp, onlardan ilgi şefkat görmek istiyordu. Bu da öyle olabilir. Normal biri asla değil zaten. Kinci ve safa yatıyor. Zekası da iyi maşallah. Olan da bir sürü teyzeye olmuş. Rabbim bu tiplerden hepimizi korusun inşallah 
(4,640 puan) tarafından
Yaaa biri bana şu  sinan olayini ozet gecsin. İzlemiyorum  mugeyi ama o kadar cok duydumki merak ettim nedir bu sinan ne etmisde mugede?
(80 puan) tarafından
Köyde yaşıyor. 60 üzeri yaşındaki kadınlara sapıkça mesajlar atıyor. Öyle kötü mesajlar ki okuyamadı Müge. Bir tane kadin kayıp en son bu aramış bundan süpheleniyorlar. Köyü bunun yüzünden terk eden çok insan var. İstanbul'da bile bi çok kadına aynı şeyleri yapmış kimisinin kafasına taş bile atmış düşün o kadar manyak
(4,640 puan) tarafından
Amanınnnnn... Allah razi olsun canım açıklama icin. Bugün  izleyebilirsem bakayim ben de.
0 oy
(590 puan) tarafından
Otizm olduğunu sanmıyorum adam mugeye bile yürüdü be ne sapik
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Otizm değilde kesin daha önceden yaşadığı Bi travması var 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
En olayda mugenin dometes eksem, yemez misin? ""ek  tabi beraber yiyelim ""di . Avukatta . Sus daha fazla konuşma şimdi saçma birşey söyler zaten kendimi zor tutuyorum daha fazla konuşma " tavrı tam bir baba tavriydi kızı gibi korudu mugeyi 
(3,970 puan) tarafından
Onda da var biraz sapıklık ☺☺☺
(7,101 puan) tarafından
Yok beeee daha neler onlar çok samimi mugeyle :)
0 oy
(3,970 puan) tarafından
Denk gelirsem bakıyorum da tek takıldığımm konu mügeye domates ekelim diyor kocası gelip dalsa haklı adam benim eşim dalardı kesin ☺☺☺

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,199 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 251606 (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 717 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 483 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,158 göst.