+1 oy
893 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Mrb kızlar eşim bebeğimin adını yaman koydu İlk çocuğum yamaç ikincisi yaman nasıl geliyo kulağa sizce ben Eymen yap dedim oda yaman koymuş yakışıyor dedi bana çok aynı geliyo sizce değistirim mi akıl verin nolur çok dert ediyorum sinirlerim çok bozuldu sütüm de gitti sıkıntıdan değirmek istiyorum ama dava felan açmak lazımmış uğraşmaya değmez ben gelmiyorum git yap diyo bende iki çocukla nasıl gidim

29 Cevaplar

0 oy
(1,872 puan) tarafından
Valla ne guzel uymus annesi

Yarin buyuyunce oyle yaman bi delikanli olur ki. Inan stres edip sutunun kesildigine degmez.eger cok rahatsiz oluyosan kimlikte yaman kalsin. Kulagina ezan okuturken eymeni de soyletirsin. Cevrende eymen der
(18 puan) tarafından
Bnm öyle ya cnm kimlikte ayrı isim şimdi ayrı isim öyle olsun istemiyorum ama çoğu yorum hatta hepsi beğenmiş hiç yorulup değistirmim en iyisi :))
(1,872 puan) tarafından
Bencede kalsin. Guzel isim cnm. Eymen cok var ya. Birak yaman kalsin
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Yaman bence çok hoş isim eymenden daha çok severim şahsen. Yaman bı delikanlı olur inşallah. İsim değiştirmek zahmetli gibi duruyo ama değilmiş kızımın adını yaptık. Eşim kayinpederimin istediği ismi de kendi bulduklarimiza ekleyip 3 isim koymuştu yıllarca içim içimi yedi kanser olacaktım artık derdinden. Bir sürü tartisma kavga oluyordu. En son ikna ettim gittik dilekçe verdik 700₺ para verdik 1 ay sonraya duruşma verildi bı de o gün gittik hakime hanıma durumu söyledik 3 isim zorluğu vs sildirdik üçüncü ismini kendi koyduğumuz ikisi kaldı. Sonra yeni kimlik eve geldi. Yani toplamda 2 defa adliyeye gittik ve 2 3 ay içinde bitti.
(3,146 puan) tarafından
Benimkide aynıydı biliyor musun ben gelmem uğraşmam git kendin napiyosan yap vs vs. Adliye eve 1 saat uzakta yol bilmem iz bilmem İzmir'de gurbetteydik. kaç sene öyle kadı en son tak etti dedim bu çocuk okula başlamadan bu iş hallolmali. Zor bela ikna oldu işte 5 sene sürdü ama doğumdan itibaren uğraştım didindim resmen. Ama sen değiştirme bence yaman çok güzel isim. Ben de oğlum için eşime teklif etmiştim o Buğra yi beğendi bende başka beğendim sonra ikisini koyduk.
(18 puan) tarafından
Ayn ya kalsın ben yapamam bebek 2 aylık daha kış ayı hmde hasta felan olur gidip gelsem
(3,146 puan) tarafından
İsim kotu bişey olsa okul vaktine kadar halledersin derdim ama değmez valla Yaman eymenden güzel bence sadece eşinin sormadan iş yapması kötü olmuş yoksa kalsın ikisinin de isimler çok hoş.
(18 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Ayn oda pisman oldu baya kavga ettik ama iş işten geçmiş oldu şimdi de diuo ben gelemem adliye fln uğraşamam
(3,146 puan) tarafından
Hatasını anladiysa yeterli bence dedigim gibi Allah'tan kötü isim secmemis isim çok güzel. Benim eşim de kızımıza handan candan Ümmü falan koyalım diyordu oğlana da hasan Hüseyin ikili koycam diyordu Allah'tan ben kendim de gittim. Guvenemedim son DK ailesi arar bişey sokar aklına diye. İlk kizimdan sonra ikinci ve üçüncüde tek yollamadim onu. Sende uğraşma boşver kalsın adı gibi yaman delikanlı olsun inşallah
0 oy
(913 puan) tarafından
Yoo gayet uyuyo isimler hemde güzel benimde oğlumun adı Tibet şimdi hamileyim onunda adını yamaç koyucaz bu kadar küçük şeyden neden bı kadar üzüldün adıyla buyusunler 
(18 puan) tarafından
Yamaç ismini çok seviyorum ben sadece kardeşiyle son rakamı farklı o yüzden ikiz ismi gibi yani
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Gayet güzel dert etme
(18 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(570 puan) tarafından
Ben yakın isimleri seviyorum canım.Ogullarının isimlerinde çok yakışmış bence adlarıyla hayırlı yaşasınlar .Ama tercih meselesi bu tabi Bende kızlarıma liya,Lina ve Almina koydum .Benimkileri çok karıştırıyorlar mesela ama ben yakıştırıyorum.Seninde küçükse daha zamnla alışırsın bence 
(18 puan) tarafından
Ayn isimleri çok güzel adlarıyla büyüsünler inşallah teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(8,689 puan) tarafından
Çok güzel bir isim ve gayet uyumlu ben sevdim iki oğlum olsa aynen böyle isim koyardım. Ama takıldığım bişey var senin rızan olmadan sen başka isim derken o nasıl kafasına göre sana danışmadan gidip çocuğun kimliğine istediği ismi yazdırıyor 
(18 puan) tarafından
İşte bende ona çok üzüldü bidaha olsa alsa bırakmam ona
(18 puan) tarafından
Aslında Miraç çok istedim Eymen olsun dedim yaman oldu :))
0 oy
(684 puan) tarafından
Çok çok güzel valla benimde oğlumun adı yamaç :) ama seninkiler baya uymuş 
(18 puan) tarafından
Yaa ne güzel
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Yaman ı degistirmezler isim degistirmenin sartlari var 
(18 puan) tarafından
Tam bi bilgim yok kuzum ama bildiğim okuduğum kadarıyla sen ve eşinle gidildiği zaman soruyorlar neden diye sevmedim başka isimle hitap ediyorum dediğin zmn onaylıyorlar mış bide ben e devlet üzerinden başvuru yaptım daha bekliyorum
(5,749 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ismin anlami kötü alaycı yasa yabancı isim gibi ise degistiriyorlar yada harf hatasi ise duzeltiyorlar
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Çok güzel. Ve modern . Kulağa hoş geliyor. Yaman beyimiz ismini sevecek emin ol
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️ iyiki varsınız

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 919 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Seval16 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,092 soru

24,067,639 cevap