0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Esimle dünden kavgaliyiz iyiyken herseyimden memnun ama kavga edince adamın soyledikleri akla hayale sığmıyor küçük bebegim var bazen evin işini yetistiremiyorum ev temizle çocuğu doyur derken biseyi yapınca diğerini unutuyorum yetişemiyorum esim de asla yardımcı olmaz çocuğa bakmaz çocukta oyun oynamak ilgi alaka istiyor günlük makine atıyorum akşama kadar yine kirleniyor ve eşim öyle şikayet ediyo ki söyledikleri akla hayale sigmiyo misafir çağırır çocuğa asla bakmaz sonra yaptıklarımı beğenmez.  bugün hastane kontrolüm vardı sabah kalkmış sen sorumsuzsun nasıl bu zamana kadar yaşadın deyince dedim lütfen sen git ben gelmiyorum hastaneye çünkü biliyorum ki hastaneye gidene kadar kavga edecek .. var mı böyle yaşayan arkadaşlar nasıl duymazdan geliyorsunuz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşimi anlatmışsın işteee bizde hiç anlaşamayız sürekli kavgalıyızzz burdaki insanlar sana boşan gitsin yazacaklardır bnde senin gibi yazıyordum buraya çoğu boşan diyordu bana 
(150 puan) tarafından
Herkesin eşimi böyle bilmiyorum
tarafından
Oda bi şansss meselesi bizde zaten karı koca ilişkisi diye bişe yok hergün kavgalıyz bi allahım günü ağzından güzel laf duymadım geçti eşimin babası amcası da eşlerine karşı öyle bizim ailede genetik galiba kadın nedir bilmezler
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Tek sorum olacak şimdi  özel hayatınız nasıl, gelir sen istemezmisin yorgunluktan mesela ? 
(150 puan) tarafından
Öyle Bi sıkıntımız yok
(5,123 puan) tarafından
Anladım, sen yine de özel hayatınızı bir gözden geçir duygusal karı koca paylaşımınız varsa bunlara rağmen böyle davranıyorsa ciddi ciddi konuş nereye kadar böyle dır dır dinleyeceksin boş boşuna
(150 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  evin herseyini karışır

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 991 göst.
+1 oy
58 cevap 2,683 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
9 cevap 563 göst.