0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (2,565 puan) tarafından
kızlar ben çorluda oturuyorum ve burda hiç arkadaşım yok gidip dertleşicek kafa dağıtıcak gibi çorluda oturan varmı aranızda tanışsak moral oluruz birbirimize 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aman kız cok arkadas iyi değildir boş ver seni insanlarla bir birine düşürür fesat olur ne gerek var 1tane olsun garcek olsun benim var burdan 1tane arkadaşım 3senedir konuşuyorum istanbulda yaşıyor ben orduda valla çok seviyoruz bir birimizi kac kere görüştük bitane daha vardı malisef o iki ayaklı şeytan çıktı laf taşıyan iftiracı sildik ağzının payını verip korktuğundan zavallı her yerden engelliyor o yüzden fazla arkadaşa gerek yok 
-Reklam-
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Benimde yok arkadaşım ama sakaryada yım :(((
(2,565 puan) tarafından
kısmet canım çok zor insanın yanlız kalması ya
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Ailem de Çerkezköy devlet hastanesi yanında oturuyor 

Orda olsaydım gelir giderdim kız:)
(7,564 puan) tarafından
Şimdi Sinop'ta yaşıyorum cnm bende aslen Trabzon ama doğma büyüme Erzincanlıyım gitmişsindir belki erzincani çok severim mesela ama Çerkezköye ısınamadım hiç ailem orda diye gidip geliyorum:)
(7,564 puan) tarafından
Ailen gelirse çok iyi olur senin için ya keşke bizimkiler de yakina gelebilseler zor bu gurbetlik
(1,090 puan) tarafından
Gelirsen haber ver görüşelim iknurum ❤️ diğer arkadaş da buket buketler her yerde ☺️ şimdilik Erzurum dayız kuzu inşallah sıkıntı olmazsa kalmayı düşünüyoruz
(6,288 puan) tarafından
Alt yoruma bak gözde de ailenlerin orda istasyon da oturuyormuş ☺️
Valla 4 gözle bekliyorum inşallah gelirler ben de rahatlarım uzak aklım onlarda kalıyor ben tek olmuyor böyle:(

Buketim seninn yerin başka ☺️
İnşallah gelicem canım seni de beklerim her zaman
İnşallah ailem de gelirse onlara gider gelirken daha rahat olur ☺️ merkeze gelmehe bahanem var nede olsa ailem ☺️☺️♥️♥️♥️
(7,564 puan) tarafından
Gözde ile konuşmuştuk cnm o kırklareli de oturuyo:)
0 oy
tarafından
Benim de yok açma diyarbakirdayim 
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Kız güvenip nasıl evini içini acacaksn kime güven olur bu zamanda bilinmiyor maalesef 
(2,565 puan) tarafından
kız insan kendi ailesinden gormedigi seyleri bazen yedi kat elden görüyo inanirmisin
(890 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Bende Tekirdağ merkezdeyim bugün Çorlu'ya gidip geldik. Keşke merkezde olsaydın kız gidip gelirdik
(2,565 puan) tarafından
ay keske canim ya
(1,820 puan) tarafından
Nerelisin peki?
(2,565 puan) tarafından
aslen kırklareli evlenince corluya geldim
(1,820 puan) tarafından
Anladım
0 oy
tarafından

Ben kırklarelındeyım cok gıttık corluya gezmek ıcın :)

(2,565 puan) tarafından
bizde merkez canım pınar mahallesinde
tarafından
Aaaa ıstasyonu bılıyomusun amerıkan kultır var
(2,565 puan) tarafından
evet biliyorum
tarafından
Hah ben orda oturuyorum :) beklerım yolun duserse :)
(2,565 puan) tarafından
insallah canim bende beklerim
0 oy
tarafından
Benim kendi tercihim olarak arkadaşım yok çok kazık yiyince insan korkuyor
0 oy
(890 puan) tarafından
Çalış cnm ben çalışmasaydım gurbette oturmayı kabul etmezdim gurbette ev hanımlılık çekilmiyor
(2,565 puan) tarafından
1.5 yasinda kizim var canim bakan birisi olsa calisirdim da
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kız sen bodrumdan taşındın mı ben mi yanliş hatırladım 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Benimde yok ama anneme sık sık giderim
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Şarköy de kuzenlerim var bissürüü ☺️ ama çorlu da kimse yok 
0 oy
(131 puan) tarafından
Arkadaş belli bir zamandan sonra olmuyor, benim hiç arkadaşım yok derim var mesela onu bile ailemle paylaşmam kızlar soruyor var oraya gizli olarak yazarm fikir alırım içimi dökerim 
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Benmde yoktu pek ama şu 2 aydır maşallah diyim baya insan tanıdım grupca da gorustuklerimiz var eşlerimizle eşlersiz veya. Rabbim daim eyler hayırlı arkadaşlıklarla inşallah. Sanada hayırlı komşular arkadaşlar nasip olsun canm merak etme nasip ise eğer gelip buluyor seni bı zekilde.
0 oy
(890 puan) tarafından
Evli insanın arkadaşı mı olur ya herkes işinde gücünde bide olsa bile anca senin dedikodunu yapar kendi yakınlarına ben herşeyim göze batmasından rahatsızlık duyarım çocugunu buyuttugunde çalış arkadaş olarak çocuğun sana yeter

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 317 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
27 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 321 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herseyguzelolacak (96 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,812 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yettigarii (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,969 soru

24,009,839 cevap

327,737 kullanıcı

...