0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Kaynanam kaynımın yanında altını açtı açma namahrem dedim sen akıllısın biz birşey bilmiyoruz dedi bana sen namaz kiliyosun kuran okuyosun bilmiyomusun dedim yok sen babasının yanında aciyosun diyo bana ben de hehe he dedim babasının yanında iki üc defa açtım ay bu  kadın beni delirtti 

9 Cevaplar

0 oy
(3,012 puan) tarafından
Bence de başka bir erkeğin yanında açılmamali kız çocuklarınin alti
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Babayla amca bir mi ya?! Kayınvaliden de açmasın zaten ne gerek var
(176 puan) tarafından
Dinlemiyo canim aciyo istemiyorum açmasını ben yemek yaparken aciyo
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kaynanan da çok mecbur kalmadıkça açmasın zaten. 
(176 puan) tarafından
Ben açma diyorum ben sonra acicam beni dinlemiyor aciyor
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Babasının yanında açıyorum. Diye amcasının dedesinin eniştesinin dayısının tümünün yanında açalım gösteri yapar gibi o zaman aynı şey mi yaa ne kadar cahilce Bi laf etmiş 
(176 puan) tarafından
Ya çok cahil bir kadın ben bundan çektiğim kadar kimseden çekmedim canim
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Canm bencede haklısın ya, benimde kızım var babasinin yanında bile açmamaya özen gösteriyorum 16 aylık şuan, tek bir kere eşim altından almak zorunda kaldı o zaman da evde değildim ben, onun haricinde eşim dahil kimseye vermem kızımın altını açsın diye. Tamam mecbur kalmışsın bikerelik vermissindir kaynanan açmıştır temizlemistir ama neden kayninin yanında açıyor bu ne rahatlık böyle bazen anlam veremiyorum böyle insanlara 
(176 puan) tarafından
Ben izin vermedim canım açma ben açarım dedim yine de acti
(2,173 puan) tarafından
Canm kusura bakma ama demekki kaynanan seni pek takmıyor. O yüzden açmış altını o esnada alıp hemen götürcektin kızını başka odaya. Bir daha yaparsa lütfen tepkini göster, göster ki anlasin yanlış bişey yaptığıni bidaha yapmasın sonuçta o senin bebeğin onun değil ulu orta herkesin içinde bebeğin poposunu açmak zorunda değilsin yani bunlara kalsa zaten dede dayı hala teyze amca emmi hepsinin yanında açarlar gösterirler onun için dikkat etmek gerek. Bende çok hassasım valla bu konularda asla taviz vermem benim kaynanam bikere açmak istedi o da ben müsait değildim diye elim doluydu ben temizleyeyim dedi altını yok dedim aldım bebegimi hemen gittim diğer odada açtım bana ne var sanki bişey olmaz ver temizleyim falan dedi izin vermemiştim o gün bugündür daha demez öyle bişey ben kaynana diye değil kendi anneme de izin vermiyorm eğer çok mecbur kalmadıkça tabi
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İyi de babası babası o ayrı bu ayrı bu ne cahillik ya
(176 puan) tarafından
O da birşey mi misafir gelicek eve benim yatak odama girerlermis burasi yatak odası ne işleri var dedim biz de öyle şey olmaz diyo girerler diyo
0 oy
tarafından
Babasının yanında bende acıorum o zmn herkesın yanında açabılırım derdım töbe töbe vallahi bunu dıyen bu kadına bunu derdım . Cunku zerre aklı yok
(176 puan) tarafından
Beyni yok canım çok cahil bir kadın
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Bide bebeğin altını açmaya karışırlar fırsat verme canım babası sonuçta neden kötü düşünsün kendin değiştir mümkünse
(176 puan) tarafından
İzin almadan açıyor canım istemedigimi söylüyorum dinlemiyo
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bende kendi ailemden öyle gördüm kimsenin yanında açmam kızımın altını başkasının açmasına da izin vermem benim de  kaynanam açar çekinmez ayıp demez sende ona izin verme bakmasın çocuğunun altına
(176 puan) tarafından
Acıyor canım ne yapım çok dikbaşlı bir kadin
(1,068 puan) tarafından
Sen ondan önce al ben altına bir bakıyım de götür başka odaya ben öyle yaptım hep

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,479 soru

24,169,779 cevap

335,806 kullanıcı

...