0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından
Annem der biz eskiden pamuk topladık çapa yapardık bişey olmuyor şimdi garipleri bişey yapmasa bile kalbi duruyor düşük oluyor diyor... Allah yardımcımız olsun bu arada kürtaj olucam kızlar bebkde parça düşmüş dedi doktor herşeyin hayırlısı rahim ne zman toparlanır bide 

8 Cevaplar

0 oy
(3,207 puan) tarafından
Gelmiş geçmiş olsun, bence stres daha fazla şimdi. Eskiden bedenler şimdi zihinler cok yoruluyor
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Oy kuzum uzuldu çok aklım sendeydi unutmadiydim postunu 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Benimde kalbi durdu ve bunu bana cok kisi söylemişti biz tarlada dogrrduk oduna giderdik falan o zaman ki sartlar dogaldi herkes dogal beslenirdi havasi suyu farkliydi Rabbimin bilcegi is kurtaj oldum 1 ay sonra tekrar hamile kaldim istemedigim halde oysaki 1 bucuk sene ugrastm olsun diye 8 haftalk kaybettm simdi 1 yasinda kizim canını sıkma herseyin hayirlisi 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ay başka doktor mu söyledi bunuda Allah sabır versin ya :(
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Rahim 3 ayda toplanir bacim gecmis olsun benimde ikitane kurtajim oldu kalbi durdu denildi alindi kan da pihtilasma varmiş ... Bence bu zamanda organik bişey kalmadi hersey ilacli gdo lu hersey hazir eskilerde hazir yoktu hareket coktu kendi yapar eker diker yerlerdi bence oyle 
0 oy
(4,591 puan) tarafından
Sıkma canını vardır rabbimin bir bildiği benimde ilki düşük olmuştu 3 ay sonra tekrardan hamile kaldım şuan 2 kızım var rabbimde sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah üzülme hiç 
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Şuan okadar zararlı şeyler yeniyor içiliyor ki hava desen pis +herkese saçma sapan aşılar vurdurdular daha geçen gün komşumuzun torunu erken doğdu doktor demiş bı kaç senedir bebekler hep erken doguyo bu aşı çok etkiledi demis
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Doğru diyor. Beslenme yaşama.l stili herşey buna sebep.oliyor. artık kadınlar daha az doğurgan ve daha az normal doğum yapabiliyor. Zamanla azalacak böyle giderse. Sadece kadınlar değil erkeklerin de sprem kalitesi düştü 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 802 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepp60 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 102 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tugcengenc (0 puan) tarafından soruldu