Ben denize bile gitmiştim
kiz benim bebis 3 günlüktü ben halı almaya gitmistim
Hurafe tabiki ya bn ilk cocukmda çıktım bunda da çıkacağım
Ben ızmırde dogum yaptım cocuk 17 gunluktu 12 saat yolculukla arabayla kırklarelıne geldım 20 gunluk oldu her sabah 10da cıkardım kı eylul dogumlu habalar sıcak degıl ve kolık bır bebek asla susmuyor aglıyor atardım arabaya yuru yuru yuru emzırme ortumu de alırdım emzırırdım dısarıda devam yanı yada sutumu sagar bıberona kıyardım, o eskıde kalmıs cocuk nıye cıkmasın dısarı
İkinci bebeğimde 22 günlükken şehir dehistirdik kocaelinden sinopa taşındık ev kurulana kadar bı kaynanama bı kendi evime gün içinde 3 4 kere evden çıktığını bilirim çocuğu emzirip kaynanama bırakıp tekrar benim eve gelir temizliği yerlerin yerleştir nesini yapıp tekrar eve dönerdim ey gidiii 2 hafta boyunca böyle uğraştım altta dikişlerim var ağırlık bile.kaldirdim teyzem telefonda yalvardı kızim ağırlık kaldırma yeni doğum yaptin rahmin geri çıkar diye onunda öyle olmuş bilememiş ağırlık kaldırmış tedavi görmüş sonra halada ceremesini çekiyor kadın ben böyle anlatıyorum da yalan gelir insanlara daha neler neleeer amaan çenem açıldı kız
1,514,431 soru
24,696,562 cevap
368,672 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın