0 oy
293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Evliyim çocuğum var mutsuzum eşimle çok severek evlendik ama şuan ona bakınca sanki içimde ona karşı bir sevgi kalmamış gibi hissediyorum mesela bir post acıyorum evlilik ile ilgili herkes eşinden şikayetçi ama onunla bir yaşam sürdürüyor bu böyle nasıl olucak hiç bilmiyorum neden böyle oluyor onuda bilmiyorum keşke hiç evlenmeseydim diyorum annemi ailemi özlüyorum evlilik sorumluluk gerektiren birşey kolay sanıp herşeyin üstesinden gelebilecgimizi sanıyoruz ama sadece hayal edip hayatımızı maf ediyoruz böyle benim gibi düşünen varmı? Ben artık o kdr dolmuş bir vaziyetteyim ki kimseye anlatamıyorum birsuru arkadaşım vardi ama eşim hepsini sildi yalnızım kendimi burda böyle avutmaya çalışıyorum of

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer arada sevgi varsa tüm problemler karşılıklı özveriyle halledilebilir ama sevgi de yok diyorsun. Sevmediğin bir evlilik nasıl yürür bilmiyorum. Herkesin yuvası var yargı dağıtmam dağıtamam ama rabbim kolaylık versin. 
-Reklam-
0 oy
(18,135 puan) tarafından
Dengine düşmeyen herşey ziyan olurmusss....

Aslında bı insan 7 sinde neyse 70 sindede olur çocuk için evlilik surdurulmez biz bunu acı ama yaşadık Annem,40 sene çekti bu sene patlat verdi keşke bu kadar beklemeseydim diyor....
(829 puan) tarafından
Ne kadar doğru bir söz biz kadınlar niye hep ziyan oluyoruz ki
0 oy
(8,263 puan) tarafından
Ben kendimi eşimle mutlu sanıyordum güya ağzımın içine bakıyordu bir yalanıyla beni kendine buz gibi etti. Ve şu an geri dönüşü olmayan ayrılma yolundayız. Güven bittikten sonra evlilikte hiçbir şey kalmıyor 
(8,263 puan) tarafından
Amin canım sağ ol ☺️❤️
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Evlilik sorumluluk ister sadakat ister emek ister bunun bilincine varıp yapanlar mutlu ama tek taraflı bilip yapan mutsuz çünkü evlilik tek kişiyle olmuyor 

Erkekler bunun bilincine biraz geç variyorlar kadinda çoğu çocugu için çoğu arkasında durmayan ailesi olduğu için çoğu eşini herseye rağmen hala çok seven vazgeçemeyen için vazgeçemiyor maalesef 
(829 puan) tarafından
Ben 3 yıldır tek taraflı yürütmeye çalışıyorum. Olmuyor bugün çok kötü kavga ettik sonumuz ne olacak bilmiyorum
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bende şöyle bir örnek vereyim babamla annem çok büyük sıkıntılar yaşadılar annem bizim için katlandı şimdi 5 kardeş hepimiz evliyiz. Annemse sabretti şimdi babamla çok mutlular insanlar değişir ama bu nadir olan bir durum bence 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bir evliliğin temelinde , sevgi , saygı, güven , sadakat ve anlayış yoksa yürütmek imkansız bunlar varsa evlilik yürür özellikle sevgi ve güven bittiyse ne yaparsan yap yürümez ki.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 482 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 975 göst.
0 oy
11 cevap 566 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,917 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,888 soru

24,189,743 cevap

336,839 kullanıcı