1+1 evinkolay kolay bi aile tutmaz.hangi ildesin bilmiyorum ama bekar tutar anca yada tek yasayan fakan iste.oda kira veirr vermez duzenli oder odemez ahir gbi kullanir evi. Yatirim falan olsun duosan arsa olarak dusunrbilirsin..istanbulda oturuyorum genel olarak 1+1 olmayan siteleri tercih ettik biz hem kirada oturdugum donemde hemde ev alirkenyw bekar adam.kari kiz atmaya tutuo yada tek yasayan kisiler kalio.. eşimin babasindan kalma 3+1 ev var ama eski cok.aile tutmaz oyle biryerde diye bekara veriodu esim kiraya 2 ay oduo 1 ay odemio faturalari da takip kaciodu artik bir iki uç derken dedik az bise tadilat yapalim aileye verelim.evi 2 el esyalarla sifirladik icini. 2017 de.kiraya verdik ozamandan beri aile kaliodu.simdi o ev yıkılacak gecen ay cikti 1600 e oturuodu adam gecen ay cikti.istanbulda 1600 e ev degil vc bile bulunmaz.esim yeterki duzenli odesin gariban da adam diye 2017 den beri minik minik zamla bukadar oldu. bedavaya iturdu yani adam.diyecegim o ki bekara yada 1 + 1 e ben sicak bakmak kiraya vermeklik. Kendi dusuncem tabi
1,468,160 soru
24,054,347 cevap
329,837 kullanıcı