Kizlar ben evlenmeden once 3 senelik iliskimiz var. 2senelik de evliyim. Simdi bu kiz benim yalrimda ben de 20 yasindayim. Evlenmeden once Bu kiz esimden hoslaniyor surekli ariyor. Esim bana soyluyor du. Askere gitti burda askerlik 2 sene. Gitti geldi. Geldigi gun gorustuk saat baya gec ti. Ariyor ariyor esimde acmiyor Kim dedim aoyledi zaten onceden anlattigi icin hemen tanidim. . Zaten biz nisanlandik o kiz duymustur evlenecegmizi. Evlilik tarihimiz bile belli olmustu. Actim teli ne vatr dedim. Iste utanmiyormusun dedi bu saatde bulusuyorsunuz dedi. Aaaa dedim sen nisanli bir erkege bu saatde aramaya utanmiyormusun dedim. Benim nisanlim sana ne dedim. Diyor ki birisi rahatsiz ediyor (esime) soyleyecekmis. Esimden sana ne ya diyorum. Iste cok kez kavga ettim telde. O zamanlar kucuktum cocuk tum bu aklim olsaydi kavga etmezdim. Esime birakirdim. Sonra evledik filan ben zaten bilmemezlikten geliyorum. Zaten yuz yuze gorusmemistik onceden. Saka gibi evlendikten sonra kac gun yatili olarak geldi. 2 gun once onlara gittik esime elini uzatti selamlasmak icin. Esimde iste nasil tarif etsem bileklik takarlar ya bilegiyle mi orasini uzatti icimden ohhh iyi yapti diyorum. Sa.lak kiz utanir onca sey yaptim. Yuz Yuze gelmeye konusmaya utanir.
1,486,323 soru
24,299,665 cevap
343,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın