0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 23 haftalik hamileyim rahmim 28 mm inmis progestanla durdurmata calisacaz durmazsa rahmine dikis atariz dedi doktor bu durumu yasiyan bilen var mi korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından
24.haftamda öğrendim ben 25 mm den 20 ye sonra 15 en son 9mm di kese hunileşme olmuş artık apar topar serklaja girdim 26+6ydı. Aslında ilk öğrendiğim özel doktorum dinlen progestan kullan deyip durdu haftan ileri dikiş atılmaz dedi ama benim bel ağrılarım geçmek bilmedi başka doktor arıyordum eğitim araştırma da prof o gün baktı ve o haftada risk aldı serklaj yaptı Allah ondan binlerce kez razı olsun sonra 37 haftaya kadar hep yattın wc banyo bide odadan odaya geçiş sonra ayaklandım zaten 39.haftamda sezeryanla kucağıma aldım çok şükür.

Rahim ağzını torba gibi bağlıyorlar yine progestan içmeye devam ettim belli bir hafta ya kadar. Ameliyat da belden uyuştu toplamda bütün işler yarım saat 40 dk ydı odaya geçirdiler. Serklajdan sonra kanamam oldu biraz doktora sordum bikaç gün olur dedi. Öyle yani canım zorlu bir yoldu ama şuan kızım 1 yaşını geçti zamanda geçmez sanıyoz ama geçiyor 
tarafından
Benimde suan progestan verdi 1 hafta hic kalkma dedi bakalim ne olck ilerlerse serklaja alirim dedi umarim ilerlemez
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benim 30.haftada oldu rahim kisalmam ileri haftaydi progestan içtim sadece o yüzden 35+5 e kdr durduk
0 oy
(1,753 puan) tarafından
O hafta da nasıl dikiş atıp tehlikeye sokarlar bebegı yaa pesear halka taktır dikiş için çok geç canım 
tarafından
Bilmiyorum ki bu hafta hic kalkma dedi p.tesi bakcm incelme devam ederse dikis atrm dedi
(450 puan) tarafından
Ben 26+6 da atıldı prof doktor kese hunileşme olmuş keseyii içeri itip sonra serklaj yapmış bide bana. Yoksa zaten kese hunileşme olduğu için suyum her an gelme ihtimali vardı o yüzden
(1,753 puan) tarafından
Siz çok sanslıymışsınız haftası bu kadar büyük bir gebeliğe serklaj çok büyük tehlike araştırın yüzde 80 düşükle sonuçlanıyor . Bana pessear halka takıldı 25. Haftamda rahim ağzım sadece 18 mm kalmıştı düşün ve tam 40. Haftamda doğum yaptım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
2 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpilayazz (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,468,359 soru

24,057,039 cevap

329,957 kullanıcı

...