0 oy
1,519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eve geldi oturdum. Sen benimle boşanmak mı istiyorsun.  Boşanalım. Ver benim mihrimi gideyim. Annemlere dönmeyeceğim. Ne bu şehirde ne o şehirde yaşarım. Ben sana ne yaptım da ben. Senin dünyanı karattım. Orspulluk mu yaptım. Ne yaptım. Senin dünyan karardı. Ne yaptım da benim dönecek bir evim yok. Ne yaptım. Ne yaptım da bu sözleri duydum. Bir tek ev dağınık diye mi duydum ben bunları. Ben senin için ailemi bırakıp geldim.  Hiç bilmediğim bir şehre geldim Seni ailem bildim. Ben bu şehirde kimi tanıyorum.  Az daha kedimi ölüyordum. Kendimi atacaktım aşa. Cehenneme gitmek umrumda değildi. Şu kızım var ya ağlamasaydı ben yaşamıyor olurdum. Kızım ağladı durdurdum kedimi. Şuan yaşıyorsam kızım için. Ver mihrimi gideyim. Başka bir şehirde yaşarım. Kızımı sana bırakmam. Alır götürürüm dedim. Kendine yeni bir hayat kurarsın. Bu eve yeni bir eş mi getirirsin o sana kalmış dedim. Sustu dinledi. O benim eşinistem abim diyorum. Saygımdan dedim. Boşanmak istemediğini söyledi. Bende ons bir daha aileme şikayet etme. Birdaha bana annenin evine dön deme. Ben oraya dönmem dedim. 

17 Cevaplar

+3 oy
(2,080 puan) tarafından
İntihar  nedir  ya  kimse  için  Allahın verdiği  cana  kıymam heleki  çocuğum varsa  arkamda 
(1,015 puan) tarafından
Bu hayatda o kadar cok zor gunler yasadimki halada yasiyorum ve Allahima bin sukur canima kiyma gibi bi davranisim olmadi.en buyuk gunah ben bu konuda kadinin bi tek sozuna kizdim.Dunyada yasanan her sey bos esas ahiretdir diyen peyqamberin ummeti cehennem umrumda deyil kizimi susundum diyor.yarqilamak sizi elestirmek deyil niyyetim ama yaptiginiz cok yalnis.en onemlisi ahiretdir.evlatda mal mulkde ailede helsi Rabbimin bize verdiyi bi imtihandir.ben kizimi ahiretimle bir tutmam asla.Rabbim sanada yardimci olsun insallah bi daha yasamzsiniz boyle kotu seyler
tarafından
Biliyorum yanlış. Biliyorum senin kadar dinimi. Ama saten iman bir anlık kaybersin. Bir anlık kazanırsın.
(1,015 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun inan yasamak kolay deyil biliyorum benimde biktigim zamanlarim oldu olsemde kurtulsam dediyim ama olmekte care deyil.Rabbim bi daha yasatmasin
(2,080 puan) tarafından
Bende eşimle  boşanma  sürecindeyim 2 tane tane  çocuğum  var  ama birgün  olsun  aklımdan  intihar  geçmedi  hayat  bitmedi ki toparlan peygamber  efendimiz  ölüm  size  gelmeden ölümü  istemeyin  diye buyuruyor  Allahım  sana  sabır  dayanma  gücü  evladını  bakıp  büyütecek  güç  versin  bu dünya  imtihan  dünyası  dayanacaksin  herkesin  bi derdi  var  inan eşimde  bana  çok  yaptı  ama  ne olursa  olsun  Bn bu  yola  çıktım  artık  bnde  çocuklarımda insanız  bir  yere  kadar  dayanma  gücümüz var  namazını  kıl  bol  bol dua  et  canım  imanlı  insan  ölümü  kurtuluş  olarak  görmez  sende  görme
(1,139 puan) tarafından
Ben de en çok cehenneme gitmek umrumda değil sözüne takıldım.çoook yanlış nasıl umrunda değil.
-Reklam-
+2 oy
(25,953 puan) tarafından
Bazen çokmu abartıyosunuz olayıda bilmiyorumda intihar etmek filan bana abes geliyo yapmayın şunu demeyin bile 
+1 oy
(54,008 puan) tarafından
hakkinizda hayirlisi olsun peki değişti mi davranislari
tarafından
Sustu dinledi. Cevap bile veremedi
+1 oy
(9,079 puan) tarafından
Iyi demissin. Ev daginiksa yada bi eksik gedik göruyorsa  cck uyuyunca kalkin beraber yapin.sana emir vermesi degil yardim.etmesi mesele .
tarafından
Gerçekten de kendimi pencereden atacaktım aşa.
+1 oy
(6,435 puan) tarafından
Dönmem etmem ölürüm dediğin için yüz alıyor sorunu net soracaktın boşanmak mı istiyorsun anlaşmalı boşanalım diyebilirdin canım hem boşanmak istemiyorsun ki sen ağız aramışsın yanlış şekilde
tarafından
Boşanmak istemiyorum. Ama boşmak istoyorsada. Alırdım giderdim kızımı.
(1,248 puan) tarafından
Bencede ağız aramissn sanki
tarafından
Ağız aramadım. Sade beni kaybetmekten korkmasını istedim
+1 oy
(6,696 puan) tarafından
Kız lap diye ortadan girmişsin konuya başı ney bilmiyorum ki 
tarafından
Konu şu sinir halindeyken herkesi arıyor. Beni şikayet ediyor. Enişteme bile şikayet etmiş. Oraya gelisinde kafa dinlesin. Kendine gelsin demiş. Lafın nereye gittiğini bilmeden. Gelinde alın demiş
(6,696 puan) tarafından
Ayyy yuhh iyi etmişsin kararlı olduğunu belli et fazla abartmış o ney öyle canına falanda asla kıyma Allah korusun korkutmak amaçlı eşine söyle ama lütfen öyle şeyler yapma
+1 oy
tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez bacım
+1 oy
(600 puan) tarafından
Canım diğer postlarinda gördüm eşim kendini boğuyor yazmışsın . Bu normal bi insan davranışı olamaz . Destek alması için yardımcı olmalısın . Belki aile içi huzurunuz da düzelir . 
+1 oy
(1,248 puan) tarafından
Çocuğun önünde mi intihar edicektn
tarafından
düzenlendi
Biliyorum yanlış. O an uyuyordu. Ölsem bile beni hatırlamazdı. O an aldım çocuğu evden dışarı çıktım. Komşuma gittim.
+1 oy
(7,448 puan) tarafından
İyi yapmışsın umarım aklı başına gelmiştir 
+1 oy
(2,704 puan) tarafından
Allah uardımcın olsun yaşadım o pıskoşejıyı ğıskologa gitmem eb dogrusu helekı ıntıhara teşebbusun varsa saglıklı ılerlemen ıcın evladın ıcın git 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Allah sabır versin böyle  koca akıllanır inşallah, şimdi nasılsınız? 
tarafından
Yemek yapmadım diye kızmadım. Bakalım göreceğiz
(5,397 puan) tarafından
Niye yemek yapmadin çocuk çok mu yaramaz yoksa kızgın olduğun  için mi
tarafından
Erken geldi oturduk konuştuk. Ağlamaktan yapmadım
(5,397 puan) tarafından
Bugün nasilsiniz
0 oy
(1,256 puan) tarafından

Kim olursa olsun benim canımdan değerli değil intihar etmen senin ona karşı mecbur olduğunu göstermiş bensiz ölümü göze alıyor diye anlar 

Aileye şikayet etme ne çocuk mu öğretmen e şikayet ediyor 

Ev dağınık mı?  Hoşuna mı gitmiyor?  Olabilir gayet normal çağırsın bi gündelikci versin 600 toplatsin bu kadar basit hergun 4 4 luk olunacak diye bir durum yok Allah aşkına kendinizi bu kadar yıpratmayin kimse için ezilmeye değmez emin ol
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Mihri kizinin ismi mi.   Yapma kardesim. Biliyorum cok caresiz hissediyorsun. Anliyorum.
tarafından
Mihir isim değil. İmam nikahında verilen boşandıktan sonra verilen
0 oy
(440 puan) tarafından
Çok üzücü kadınlarımızın böyle durumu yaşaması. Ben dinde günahtır intihar falan yazmiycam ama lütfen çocuklarımıza böyle bir travma yaşatmıyalım. Onlar her şeyi anlıyor,korkuyorlar. Kendinizi kim olursa olsun ezdirmeyin karşisında,ev dağınık bey efendi beğenmiyorsan al süpürgeyi al bezi temizle bi zahmet. Bir de ben niye gidiyormuşum toplarsın pılını pırtını gidersin beğenmiyorsan. Valla kimse kimseye bu hayatda bakmaya temizliğini yapmaya gelmemiş .çook geçmiş olsun.
0 oy
(786 puan) tarafından
Sorularını okuyorum hayretler içerisinde senin yaşın kaç çok mu küçüksün kafan hiç mi çalışmıyor

Senin aciz kimsesiz görüyor bunlar

Ağzınla anama gitmen diosun eşine

Arkasında kimse yok diye tepene biniyorlar kızında sapıklık yapacak bunun ailesi herseyortada

Kızını koru gerekirse kurtul esindendd
(15,122 puan) tarafından
Kadının tüm poatlarını ana sayfaya taşımışsın bacım. Tarihe bak Bi Allah aşkına. Girmiş heyecanla tüm postları okuyup yorum yazmışsın da güncel postları geri atıyorsun böyle
(786 puan) tarafından
Bilerek yazdım az gözünü açmak için bu yazdıkları kişiler hiç normal degil
Kızın hayatı söz konusu
(15,122 puan) tarafından
Son postuna yaz bacım. Hepsini okudum bak böyle böyle de. Ben de yazdım son postuna kayınbaba sapık dümdüz.
0 oy
tarafından
Atınca ne olacaktı peki? Kızın sapik aileye kalacak arayıp bulamadıkları olacak. Anne olmuşsun bu ergenlikten çık artık bence. Deli oluyorum bu çoluğu çocuğu olup da intihara kalkisanlara. Siz çocuk yapmayın bence. Elin bilmem nesi için çocuğunu o duruma düşürmeye değer mi? O çocuk büyüyünce herkes nasıl bakacak o çocuğa? Annesi intihar etmiş!!! Hastasiniz siz gidin bir tedavi olun 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 938 göst.
+1 oy
10 cevap 405 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 611 göst.
30 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,370 soru

24,110,161 cevap