0 oy
492 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
Benim kızım olacak elimin kızını  adı kaynanamn adı geçen laffi geçti adı belli Leyla dedi bende yook o nereden çıktı dedim daha düşünmedim dedim eltimmlerde  vardı bugün gelmiş ee ben kırıldım isim kadar değerim yok mu diyor bende değerle ne ilgisi var dedim oğluma babasının adı dediniz tamam dedim koydum ama niye sadece sizin isminizi koyim dedim anneye etmekse benimde annem var dedim ama koymam dedim koymiycam yapmiycan şeye neden yaparım koyarım diye yalan soylim  ki  dedim sanki bana değer veriyorsa biz altli ustluyuz Herşeyin ben koşarım ben yaparım ama diğerleri kadar değer vermez Herşeyi beni kandırıp gözümde koydu ama onlara gelince yoktan var edip yine de yaptı sonra bana yapılan kafama kalkildi ama onlara laf yok hala fazlasıyla yapar onlara benim değerim yoksa yaptığımın kıymeti yoksa bana böyle konuşmaya ne hakkı var anlamıyorum benim moralimi bozmadan başka bisey yapmıyorlar ee isim yoksa altında yok diyor ee takma dedim isim için yapıyorsan zaten yapma dedim hayır ben bütün çocuklarıma kendilerinin isimlerini mi siraliycam gitsin kime değer veriyor yapıyorsa onlara söylesin valla şiştim stres oldum diğerleri etmediğini yapmadığını koymaz tek kelime edemez kimseye aman canları sıkılmasın der ama herkesin gözüde dilide bana gelince açılıyor kendimi ***** yerine konmuş gibi hissediyorum artık bunaldım valla 

12 Cevaplar

0 oy
(7,583 puan) tarafından
Ölülerin ismi bitti şimdi diriler mi ayağa kalkti destur bismillah 
(100 puan) tarafından
Ya zaten eltim koymuş vvar ismi herkes onu mu koyacak ya ee sonra isim kadar değerim yok muş diyorlar benim yaptıklarımın değeri hiç yok onlar nolcak
(7,583 puan) tarafından
Ayy saçmalamasınlarr yaa eltinin koymasi bile ultra sacmaaa yani ölmüş olsa neyse tamam yani hep çocuklara leyla ismini mi koyacaksiniz
(100 puan) tarafından
Ay hiç sorma ya bende anlamadım onların ailesini siraliycam galiba
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Hele bak tehdite edio
(100 puan) tarafından
Hiç sorma ya yapma isim için yapıyorsan zaten
(3,549 puan) tarafından
Öle tabi takmıosa takmasın ogluna koymşsn artık tüm kız torunlarının adı onun adımı olcak ne saçma
(100 puan) tarafından
Hayır herkes bana gelince maşallah lari var amakimseye bisey diyemezler  ona çok sinir oluyorm
(3,549 puan) tarafından
Kendilerini akıllı zannediyorlar eşin senle hemfikirse takma
(100 puan) tarafından
Ay oda beni sinir etmek için çabalıyor ama koymiycami herkes iyi biliyor ama ne gerek var ben hamileyim strese Herşeye zaten ağlar haldeyim
0 oy
tarafından
Bu lafı aynı babannem anneme kullanmış. İsim yoksa altın takmam erkek kardeşim için üstelik benim ismim babannemin adı illa kardeşime kocasının ismini istedi annemde ben asla koymam kızıma koydum dedi babamda destekledi ve sonuç annemin istediği oldu. Bıraksınlarda cocuguna rahat rahat ismini koy hangi devirdeyiz
(100 puan) tarafından
Ya valla anlamıyorum sonra duygu sömürüsü yapıyorlar ee o kadar hayrım yok mu inan kısa kestim ben bana yapılan haksızlıkları bir bilseniz e yok yani ne hakla bunlara rağmen sana bunu söyler dersiniz bu kadar eziyet ben çekiyorum ben koyarım sende çöp yapma istersen banane
tarafından
Koyma canım geleceği bir altın cocugun isminden önemli değil.
(100 puan) tarafından
Ya altın için yapicagimi düşünmesi bile çok saçma takma altın gelir geçer hicde olmasın benim takıldığım nokta ne kadar iyi olup kendinden ödün verirsen seni hani a p t a L yerine koyuyorlar ya o bana dokunuyor ben saygılı olup Allah için yapıyorum onlar menfaat peşinde yapıyorlar hiç değeri hükmünde olmuyor ha yapmayan daha kıymetli iyi oda var
tarafından
Deveye diken insana s.kn yaranıyor bu devirde hiç takma
(100 puan) tarafından
O kadar doğru söz ki anlatamam hayatım üstündeki o etkisini
0 oy
(8,688 puan) tarafından
Leyla eltin mi oluyor 
(100 puan) tarafından
Hayır eltim kızına koydu
(8,688 puan) tarafından
Valla anlamadım canım ya senin kızına leyla koymak istyorlar sandım. Sonuçta leyla koymuşlar bir daha senin kızına koymazlar aynı ismi
(100 puan) tarafından
Canım benim eltim kızına kaynanamn ismi olan leylayi koymuş daha doğrusu koydurtmuslar şimdi bnm kızım olacak eee bende koyacakmisim hayrı hiç mi yokmuş hem eltimde hem bende Leyla ismi olacakmış tövbe ya söyledikçe sinirlenim
0 oy
(1,826 puan) tarafından
O kadar ağrı sızı zahmetini çek millet gelsin benim adımı koymadin diye tavır yapsın yok öyle bir dünya valla canın ne istiyorsa onu koy.
(100 puan) tarafından
Ya zaten öyle yapicam ama hamileyim sen benim moralimi niye bozuyorsun benden önce herkesin içinde seni küçük düşüren eltime iki laf söyle demi benim çocuğum ben bakıyorum ben koyarım snrda geçip ee isim kadar değerim yok mu sen bana senin ismin olsun senin isminden güzel isimmi var demedin diyor bende yapmiycan şeyi söylemem ben oynayamam herkes gibi dedim yaa benim sana yaptıklarıma karşılık bir adım atsaydın bana isim olunca mı aklına geldim
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla ne eşimin annesinin ne de kendi annemin koymam dedim koymadimda kimseye de sormadım eşimle beraber anlamını araştırıp hoşumuza giden ismi koyduk ha oğlum da olsa yine kimseye sormayacak yine kendi istediğimizi koyacaz bir tane var işte dhaa ne benimde eltilerd çok var kayınpederim ismi falan gerek yok yani çok saçma sen takma canım kendi istediğini koy o anca konuşur zaten içinden gelseydi bir şey almak sana söylemezdi o kelimeyi 
(100 puan) tarafından
Valla almasın canım cokda önemli değil benim annem bir gün lafını bile etmedi bu ne
 egoistlik anlamadım dedim zaten hatır işi emek isiyse benimde annem var dedim
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım ya gerek yok
0 oy
tarafından
Bir daha isim kadar değerim yok mu derse,  benim çocuğuma istedigim ismi koyacak kadar analık hakkım yok mu dersin sende.
(100 puan) tarafından
Güzelmiş bu cevap kız :))
0 oy
(2,984 puan) tarafından
Hey Allahım ya yahu bu çocuk ömür boyu senin ismini taşimak zorunda mı yani şu neyin yarışı anlamis değil egodan başka birşey değil birinin canı.oyle istiyor ki begenmedigim ismi koymam :
(100 puan) tarafından
Ego işte banane sanki adını koyunca ne olacak bana şimdi ne yaptın o zmn ne yapacaksın çok değer verdiğin diğer gelinlerin koysun demi ama
0 oy
(1,328 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Her ailede böyle secilmis bir gelin oluyor sanırım. Cevap vererek iyi yapmışsın. Sen böyle eziliyorsan baştan sustugun saygini bozmadigin içindir. Sende ağırlığını koyarsan emin ol sanada bişey diyemez de yapamaz da. Bencede koyma herkes çocuğunun adını koymakta özgür olmalı. 9 ay sen tasiyorsun bir ömür eziyetini sen çekeceksin başkalarına noluyo 
(100 puan) tarafından
Evet aynen öyle zaten saygıdan sustuğumu onlar başka anladı cevap veren onu bozan daha kıymetli oldu aman olsun sağlıklı olsun kız olsun diyor da erkek istediği için suratının düştüğünü biliyorum benim çocuğum kimseye dogurmuyoruz kendime doğuruyor um
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Eltin kızına kayınvalidenin ismini koydu birde sende mi koy diyor,yani iki torunda da kendi ismi olucak doğru anladım dimi ,bu nasıl saçmalıktir 
(100 puan) tarafından
Aynen doğru canım
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Çok güzel cevap vermişsin niye bunalıma giriyorsun onlar girsin, sen istediğin ismi koy 
(100 puan) tarafından
Orası öyle tabii ama neden sadece bana gelince dilleri var ona sinir oluyorum ben saygımdan ses çıkarmayıp hürmetimi eksik etmeyince beni a p t a L gözünde görüyorlar sanırım artık öyle değil söyleyen daha kıymetli bende söylerim benim saygımı beni kullanmalarına müsaade etmem
(5,397 puan) tarafından
Sen böyle devam et senden iyisi olmaz,ben 3 yıl kaynanam gil ne yapsa görmezden geldim biz de kayın baba ismini koyduk vs baktım ki bunlar yüz buldukça yüz buluyor bu sene kestim o yüzü şimdi beni daha çok sevip soruyorlar korkuyorlar=))
(100 puan) tarafından
Gerçekten öyle ama acı ve yazık bir durum ama gerçek bu
0 oy
tarafından
Altını ısım ıcın takcaksa basına degsın takcagı ceyrek onun, valla ben daha sevgılıyken esım ananesını kaybedıp 1 ay aglamıstı annesınden cok severdı benı mezarına goturdugunde soz vermıstım kızımızın adını meryem koyucam dıye, kaynanama bayıldıgımdan degıl yanı kendım ıstedım hem esımın adı da isa, isanın kızı meryem desınler dedım, annesının tarafı adı meryem dıye altın taktılar bır suru hıc umrum olmadı hatta bozuldum sankı onlar ıcın koymusum gıbı oldu
(100 puan) tarafından
Ya zaten eltim koymuş bana tekrar etmesi çok saçma ben onların ailesini mi dizi em zaten kötü olunca senden iyisi yok merhamet iyilik saygı kendilerine yakistirmiyorlar galiba kötü olunca kötü konuşunca senden iyisi olmuyor bu uda yapamadım ben ama yok baktım olmuyor anladıkları dilde olma kararı aldım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 875 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
+5 oy
9 cevap 373 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,157 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 321 göst.
0 oy
20 cevap 588 göst.

Kategoriler

1,469,069 soru

24,067,359 cevap

330,445 kullanıcı

...