0 oy
894 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar günaydın :) kızımı emzirdim kaloriferin yanına koydum o sırada hemen kahvalti hazırlayıp yiyim dedim ağlamaya başladı cadi elim ayağıma dolaştı çay sıcak ağzım yanmasın die üfliyim dedim baktım ki peyniri üflüyorum iyice kafayı yedim :D Kafayı yesek de annelik cok guzel bi duygu Allah isteyenherkese nasip etsin <3

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aminnn ne guzel iste herşeyi unutturuyor insana<3

tarafından
Amin canm yakında adımı bile unutabilirim :)
tarafından
:)  ayy yakinda bende o duyguyu tadicm insAllah herseyi unutmayı isterim valla
tarafından
Kaç aylık gebesin canm. Insallah canm cok guzel duygular bunlar bazen zorluyo ama bi kokusu gülüşü Yetiyo yiyemedigin yemeği icemedigin çayı suyu bile unutturuyo. Bazen diyorum lavaboya gitmek bile o kadar lüks geliyo bana kıymetini bilin :))))
tarafından
34 haftaligim cnm insAllah az kaldi herseyi unutmaya raziyim :)
tarafından
Sağlıkla al kucağına canm insallah az kalmış bende o haftalarda gun sayardım ama cabuk geciyo
tarafından
He ya su gibi gecti 8 ay hem küçük bi korku hem büyük bi heycan azicik kaldi minnos kizima kavuşmama
tarafından
Korkma allah yardım ediyo inan sezeryan oldum dogum yapamam derdim hep o kadar panik biriyim ki ama o kadar güzel geçti ki rabbim bi sancida kurtarsın allaha inan cok guzel geçiyor inan
tarafından
Rabbim yardimcimiz olur insAllah bi nefetse kurtarir normal istiyorum bakalim nasibimizde ne var hayırlısı olsun insAllah
tarafından
Aminnn canm insallahh
-Reklam-
0 oy
(16,787 puan) tarafından

Uyuttugumda şimdi kalkıp şunu şunu yapacam diyorum uyuyor kalkıyorum nereye koşacağım bilmiyorum sonra ciyak ciyak ben yine bişey yapamıyoree:D

tarafından
Senin bebis ne kadarlık canm
(16,787 puan) tarafından
10.aylik olmasına 9 gün var
tarafından
Masallah buyumus bazen diyorum bebeğim buyuycekmi o günler gelicekmi diye sabir diyorum ne diyim
(16,787 puan) tarafından
büyüdükçe daha yorucu şuan emekliyo her deliğe giriyor ve günde 3 4 kez kafasını yere vuruyor en sonunda ***** olacak :D küçüktü koyardım yanıma dururdu en azindan
tarafından
Oy kiyamam canm herkes oyle dio şimdi küçük hareket edemiyo diye rahatsın diye.saglikli olsunlar da ne diyelim
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ahahaha kıyamam yaa:D:D<3

(3,076 puan) tarafından
Aynen kuzum 40.dan sonra  çok değişiyorlar ve rahat ediyor insan .biran önce  atlatırsın inşallah canım  :)))
tarafından
Insallah canm aminnn cok sagol sabir ne diyim her gecenin bir sabahı vardır oyle düşünüyorum sakinlesiyorum. 5 gündür ağır griptim dün serum yedim ona rağmen ona bakmak ilgilenmek hic zor gelmio o melek bana muhtaç nasil kiyarim
(3,076 puan) tarafından
Sen ne güzel bir annesin  öyle  maşallah kuzum :)
tarafından
Bütün anneler güzeldir canm Allah razi olsn bazıları cok kotu ona da bisey diyemiyorum annelik mertebesine layık değiller Islah olsunlar insallah.cok teşekkür ederim canim sagolasin ❤
(3,076 puan) tarafından
Amin kuzum :)
0 oy
tarafından
Hahahaha ") bende tuvaletin aynasının önünde ki cam rafi kırmıştım kafa atarak ") ay ne günlerdi be fındık gibi şiştiydi kafam yarımsa ondan iyiydi 
tarafından
Babasinin kucagina at gitsin o zaman :))) tam bi cadiymis annesi
tarafından
Sorma sorma ") iki tane cadiyla uğraşıyorum bende böyle tükendi benim güzel ömrüm diye ağır yakıp geziyom "D
tarafından
:)))) guzel ömürleri olsn prenseslerin bizde bebektik annelerimize kafayı yedirttik ama büyüdük onlarda buyuycek annesi sabir
tarafından
Inşallah o günleri görürüz ya rabbim canımızı sağ etsin de öyle böyle büyüyorlar işte ")
tarafından
Aynen canm valla Haklsn
0 oy
(2,047 puan) tarafından

Ayy kız ne güldüm Allah da seni güldürsün :D

tarafından
Aminnn canm bilmukabele  gulmek iyidir her zaman gül insallah :)
(2,047 puan) tarafından
Cümlemiz insallah canım ağzımızın tadı bozulmasın :)
tarafından
Aminnn tatlım insallah
0 oy
(3,141 puan) tarafından

:))) annelik zor zanaat canım bende dolaba şekerligi koymusum mutfakta şekerlik arıyorum sonra bulamadım es kaza dolabı açınca orda gördüm :D

tarafından
:))) kafa koymuyolar valla canm. Kıyamam bize :)
0 oy
tarafından
Yaaa çok tatlı resmen yaaa rabbim böyle güzel hatırlayacağınız anılarınız olur inşallah ❤
tarafından
Aminnn canm Allah razi olsn cok sagol insallah :))) o senin tatliligin bu arada
tarafından
❤❤❤teşekkür ederim ☺☺️
tarafından
Rica ederim canm :)
0 oy
(178 puan) tarafından
Bizim oglanda bena kafayi yedirtmis gecen misafire kahve yapicam cezveye kahve yerine mama katyorum kadinda bana bakyo sonra farkina vardim k.bakma felan dedim:)))))
tarafından
Mamalı kahve olrdu  :))) senin de komikmis canm bu bebise cok fena valla.
(178 puan) tarafından
Isguc uykusuz gun boyu ugras kafa kalmaz ki:)
0 oy
(659 puan) tarafından
Hahaha kiz o yine iyi ben 28+2 hamileyim sabah kalktim namaz kilcam saati erkrn ayarlamisin daha ezan okumamis uyku sersemi ile abdest aldim kafama otu takmadan uzerimde geceliklerimle namazligi sermis namaz kiliyodum sonra secdede bir guzel uykuya kalmisim esim uyandirdi kalk ezan okuyir diye :D 
tarafından
:)))) hahaha kiz senin bebis gelmeden erken başlamış :))) iyi hasta olmamissin ustun acik uyumussun canm
(659 puan) tarafından
Hic sorma ya esim artik dalga gece gece bir hal oldu bide bizim oğlan gunduz hic tekmelemez sakindir gecede sabahlar olmasinn misali icimde halay ceker  saat 1 den sonra baslar taa saat 3yada  4 kadar o saate anca uyurum :D
0 oy
tarafından

ahahaha ne güldüm buna yaa Allah iyiliğini versin :D

tarafından
Aminnn canm benm insallah Hep gul :)

İlgili sorular

+1 oy
51 cevap 1,599 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gonca& (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,382 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 654 göst.
24 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 526 göst.
23 Aralık 2019 Kültür-Sanat kategorisinde Melike - Aras (7,931 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,431 soru

24,098,918 cevap

332,269 kullanıcı

...