0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (9,843 puan) tarafından
Görümce gitik dün bana dedi ki bebek arabasına bize verirsiniz berk büyüdümü dedi  cocuğun olsun bakam bi dedim sonra şaka yaptım denedim dedi aynı şeyi eltiyede dedim 2 el al bebek arabasını dedi bana çok saçma geldi beni denemesi 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Niye saçma olsun kii? Böyle şeyler dönüşümlü kullanılır senin işin bittiyse verirsin onunda işi görülür.  Hepimiz böyle büyümedik mi zaten.  Hem görümcen yabancı da değil verirsin.  Ben 40 kapı yabancıya veriyorum işi görülsün diye. 
-Reklam-
0 oy
(592 puan) tarafından
Neden saçma geldi canım alicak durumu var mı görümcenin belki şimdi ağzını aramıştır o zaman gelince ister ciddi olarak 
(9,843 puan) tarafından
Durumu ıyı canım kötü diyil
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ben sinir olurum öyle şeylere açıkçası  bana gram bişey yapmazlar ama dönüp onu versene bunu versene derler en sinir olduğum şey ben nasıl arttırarak aldıysam onlarda öyle alsın derim ben zaten karakter olarak eşya paylaşmayı sevmem ben şahsen kendim başkalarının eskisi ile büyümedim çocuğuöu da öyle büyütmem mesela eltimin 2 yaşımda kızı var ikinci düşünüyor bende hamileyim 33 haftalık diyelim ki erkek oldu bebekleri ve bende erkek kıyafeti var erkek olduğu için bebeğimin cinsiyeti vermem ama bu benim karakterim ile ilgili mesela eğer sende sevmiyorsam verme kimse sana niye vermedın diyemez 
(9,843 puan) tarafından
Aynen vermem 1 çocukla durmucek 2 çocuk olur zamanı gelınce kulanırız gene hem bebeğimin hayıra saklamayı düşünüyom
(829 puan) tarafından
Valla benimde kızımda annem herşeyi aldı getirdi puset bebek Arabası banynest el örgüsü bir sürü kazak yelek hırka patik battaniye vs  iki tane besik bebek nevresim takımı pikesi carti curtu şampuandan bebek bezine tırnak makasında taraga kadar . Hatta iki tane ev terliği bı takım elbise alt üst . İğne oyası yazma alıp getirdi altın da taktı. kaynnam dibimde bı çorap bile almadı sonra kalktı millete annesi az getirmiş dedi vs sanki kendi ne yapmış
(2,203 puan) tarafından
Aynı benim annem şampuana kadar tınak makasına kadar her şey almış canım kıyafet ama dünyanın kıyafeti alt kstımda kaynanam bir nevresim takımı diktirdi yatağa küçük geldi anca bu olur ama der ki bana annenden hahır gelmez
(829 puan) tarafından
Yaptıkları ayıp ama gerçi ben üzülmüyorum gorumcelerime de yapmadı ki diğer görümcelerimin doğumlarıni görmedim ama küçüğün kine denk geldim. Küçük görümcem biz evlendikten 18 gün sonra doğum yapti kızı oldu tabi öncesinde görümcem annesine getirip altın verdi küpe yap kızımın yanına gelince getirirsin dedi . Kaynnam öyle yaptı . Bı ay önce başka bir kızı daha oldu doğum öncesi yine görümcem kendine bı takım elbise çocuğu içinde 4 takım elbise toka çorap bı de 300 TL para verdi gelince getirmesi için
(829 puan) tarafından
Yani kaynnam bı çorap bile almadı kızının ona verdiklerini hediye götürdü görümcemin kaynanası da ay annen ne çok hediye getirmiş dedi ve ben bunu bildiğim halde görümcenin yüzü kizarmadi
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Aramız normalde ben verirdim nolcak ki. İlk kızımda bir hevesle travel araba almıştım benden sonra eltimin kızı oldu kendi babası baston almış çok iyi değildi çabuk kırıldı bana dediler seninki büyüdü bize ver sonra ben ikinciye hamile kaldım kızdı yine vermedim aramızda kötüydü o dönem bide. Sonradan duzeldik ama onunda ikinciye kızı oldu verdim arabayı benim üçüncü oldu şimdi oğlan Yeni araba aldık ona da. İsim bitince anneme vercem bununda saklasın erkek kardeşim var onun çocuğuna kullanırlar. Lazım değilse ver gitsjn nolcak denemek değil de hani yol yapmış bence verir misin gibisinden sende bakarız falan deyince bozulup şaka yaptım demiştir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 311 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 523 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (9,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,539 göst.