0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dayım biraz rahatsız olduğu için bir süredir çalışmıyordu köyden İzmir'e geldi hava değişimi için giderken destek olsun diye annem ben teyzem diğer kuzenler harçlık hediye filan verdik yardım olsun diye burada kuzen olsun hepimizin maddiyat olarak durumu çok şükür iyi bende eşimde çok elimiz açıktır her neyse , benim diğer kuzenlerim( kardeşler )hediyelerini verip yanımızda gittiler daha sonra da herkese demislerki bizde para verdik onlarla küs olan kuzenim tesadüfen  dayimizi uğurlamaya geldiği gün odada hediye verdiklerini görmüş dayimda gerek yoktu sağolun değmiş para filan yokmuş İstanbul'da ki akrabalar da kimse onların para verdiklerini duyup söylemediler sadece hediye verdiklerini söylediler maksat annemde bende verdik diye hemen kendilerini ortaya attılar onlar dan başka kimse biz verdiklerini görmedik duymadık diyorlar dayıma da soramam bide bana anneme.karsi diyorlar sanki çok meraklıyız. Ben bu yalanı nasıl ortaya çıkarabilirim.

5 Cevaplar

0 oy
(4,109 puan) tarafından
Hiçbir şey yapma boşver istediklerini desinler onlar öyle desinler diye vermediniz yani sen kanıtlasan da üste çıkarlar bir şekilde 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalan söyleyen elbet cıkar uğraşma boşuna 
0 oy
(781 puan) tarafından
Yalanı çıksın derken dayini dillemis olacaksın kiaracaksin verdiğin parada çöp olacak hiç değmez bence
0 oy
tarafından
Yalanın ucu sana dokunmuyorsa niye çıkaracaksın ki uğraşacaksın bırak öyle kalsın 
0 oy
tarafından
Çıkarıp napcan Allah aşkına doğruyu Allah biliyor yeter kullar bilse nolur bilmese nolur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Amour (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 339 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 565 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 387 göst.