0 oy
1,142 göst.
Diğer kategorisinde (5,418 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Slskdkdıspaşsşdk

31 Cevaplar

+2 oy
(2,125 puan) tarafından
Bence çocuğun babası ise çocukla ilgili her şeye karışmaya hakkı var. İkiniz de uygun üslupla isteklerinizi ve rahatsızlıklarınızı dile getirin bence 
(2,125 puan) tarafından
Yani yorumlarda hemen yükselmiş arkadaşlar ama annelik olayını bazen çok abarttığımızı düşünüyorum. Evet hamilelik, doğum, emzirme bunları Rabbim bize vermiş ama erkekler bunları yapamıyor diye ebeveyn olarak bizden geride olmaları doğru değil. Öyle olsa sadece anne olurdu baba diye bir şey olmazdı.
Tabi anneler bakımıyla vs birebir ilgili olduğu için daha çok fikri ve tecrübesi oluyor. yine de babalar da iskele babası değil :)
(2,125 puan) tarafından
Dini boyutunu bilmiyorum canım. İstişare edip ortak karar alınsa ne kadar güzel olur :)
(8,167 puan) tarafından
Dinen annenin emzirme yükümlülüğü yok babanın çocuğa süt bulma zorunlulugu var şayet anne emzirmek  istemezse babanın süt anne bulma mecburiyeti var .
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cok heveslıyse kendı emzırsın ona ne ya? Emmesını cok dert edıyosa 2. Cocugu bıraz gec yapmak ısteseydı en ıfrıt oldugum sey herseye karısan adamdır
0 oy
(448 puan) tarafından
Maşallah ne güzel emmiş benim ilk kızım sadece 4 ay emdi. Dediğiniz gibi biraz dinlenin sizde ama tabi siz bilirsiniz yine de
0 oy
tarafından

Cok istiyorsa kendi emzirsin :) 

Ona da karismasinlar bir zahmet. Herseyi bilmeyiversinler.

tarafından
Ay cok biliyolar herseyi bildikleri kendilerine yetse keske :)
O zaman az daha ara verecekti 2.cocuk icin, sen de insansin makina degilsin.
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Hshdhdh kendi emzirsin cok istiyosa. Bi karismadiklari o kalmisti.   

tavsiyem kış gecene kadar emzir hastaliklara karşi antikor olur ona da . 

Ama bu kesinlikle senin kararin kimsenin karismaya hakki yok. Cocugunun bile cunku artik süt cocuklugunh gecmis yemek yer doyurur kendini
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Hiç karışmadı ve karışmaya da hakkı yok. Hamile kaldıktan 6 ay sonra bıarakman gerekir canım benim bildiğim 
0 oy
(7,608 puan) tarafından
Çocuk büyümüş artık küçük olsa hadi neyse. Eşim karışmaz ne zaman keseceğime. 

Arkadaşımın eşide öylesine karışıyor kızım 3 yaşını doldurdu hala kesmesine izin vermiyor kesinlikle. Kavga çıkarıyor kesmek isteyince 
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Ona ne be. Tobe yarabbim sanki kendi emziriyo. Esim asla karismadi 
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Onada karışmasın bı zahmet erkek herşeye karismicak one ya kaynana gibi sen bildiğini yap sonuçta o çocuğun annesi sensin en iyisini de sen bilirsin 
0 oy
(15 puan) tarafından
Hem dinlen hemde kızını memeden uzaklaştırman gerek artık.  Yeni bebeğin doğduğunda bu sefer kizin emmeye devam etmek isteyecek . Yeni dogana sut bırakmaz vala
(15 puan) tarafından
Kesinlikle.  21 ay uzun bir zaman zaten . Bağışıklık falan diyorlar ama emdiği halde hasta olmuşlugu vardır bence dimi. Kızının psikolojisi açısından yavaş yavaş uzaklasmali memeden
(15 puan) tarafından
Dedigim şekilde anlatırsan anlayacaktır
0 oy
(22,787 puan) tarafından
Hayır tabiki de ayrıca çocuğun sütten kesilmesi memeden ayrılması uyku düzeninin oluşması için zaman lazım çocuğu memeden kesip o düzeni oluşturmayı çocuk oyuncağı sanıyor eşin galiba ayrıca anne olan emziren sensin onun bu konuya karışmaya hakkı yok üstünde psikolojik baskı kurmasına izin verme bebeğin emmiş emebileceği kadar şu an bile kessen olur yani 
0 oy
tarafından
Bnde yasiyorm bunu kizm ilk kizimi 1 bucuk yasnda biraktrdm hamile kaldgm icin suan  2 bucuk yasnda ve hala emiyor braktrmaya calsiyrm esmde kendi braksin hakkina girme diyor vicdan yapiyorum
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Canım benim ayette anne baba anlaşırsa bebeği anne sütten keser diyor bu eşle anlaşılacak bir durum 
0 oy
tarafından
Karışmadı ama karışması anormal bir durum değil oda babası sonuçta 
0 oy
tarafından
Benım oglum bugün 25 aylık oldu. Bende kesmek istiyorum ama cok duskun emmeye. Hastalıkta cok sık hasta da olur. Esımde kış biraz geçsin oyle kes diyor. Emzırince cabuk toparlaniyr. Bı kac ay sonra keserim ınsaallah emmeden de uyumaz asla nasıl olcak bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Canım bebeği emzirip emzirmemek din açısından sana bağlı. Anne emzirmek istemezse hiç emzirmezmis Kuran'da yaziyormus ben de şaşırdım. Ama yine de eşini saf dışı birakman aranızdaki bağı zayiflatabilir
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Aslında o da kızın anne sütünden faydalansın istiyor, ama kızın buyumuş kararını kızınla konuşarak verin eşine de anlar durumu yani
0 oy
(8,167 puan) tarafından
Esin sütten sorumlu ama sen değilsin çok istiyorsa süt snne bulması gerekir ama sana baskı yapamaz mecbur değilsin. Bebeğin büyümüş canım sen daha iyi bilirsin kocanın bu şekilde senin üzerinde hükmü yok .
0 oy
(315 puan) tarafından
Bezini kaç saatte bir degistircegime bile karışıyor:D
0 oy
(329 puan) tarafından
Karışamaz çok isterse otursun kendi emzirsin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,979 soru

24,010,012 cevap

327,739 kullanıcı

...