0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (431 puan) tarafından
Kizlar ben sezeryanla doğum yapalı 1yil oluyor sorum şu ki ne zaman soğuk alsam özellikle kışın oluyor bir sancı saplanıyor kasıklarıma gaz sancısı gibi sezeryan yerime vuruyor ağrısı ve gaz yapiyor bu bende önceden yoktu sezeryandan sonra olmaya başladı sizde de böyle oluyor mu karnımın alt sağ ve sol taraflarına da sancı giriyor ya 

4 Cevaplar

0 oy
(6,695 puan) tarafından
Aynen bendede oluyor yazın bile çorap giyerim o yüzden ayaklarını sıcak tut canım 
(431 puan) tarafından
Aynen son günlerde pek dikkat etmedim
-Reklam-
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Valla benim gebelikle bağlantısı var mı bilmem 19 ay oluyor sezeryan olalı.

Geçen yatarken sırt üstü bir hapşurdum Allah'ım nasıl bir sancı.taş gibi oldu sanki nefesim kesildi.biraz bekleyince düzeldi.ayaklarını sıcak tut 
(431 puan) tarafından
Evet hemen 2kat çorap giydim valla dikkat etmedim salladım biraz artk 1yil oldu birşey olmaz diye hep bu böyle mi olucak ya :(
(1,139 puan) tarafından
Ben de normalde pek dikkat etmem aslında bana pek olmadı o yüzden gebelikle bağlantı olabilir diye düşündüm.
Çok nadir bir iki sizlamistir en fazla ama olanı çok okudum.bıçak izi işte oluyor demek ki
Olsun kız bizi de dikkat ettirir işte ayaklardan usutmek çok sıkıntı :)
0 oy
tarafından
Canım ne zaman soğuk çeksen zaten kasıklarına karın boşluğuna vurur ki. Gaz yapar çünkü. Bende olmadı hiç
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Sezeryan olalı 2 buçuk yıl oldu ama sürekli sancım oluyor gaz oluyor yazın 1 çift kışın 3 çift çorap ve terlik giyiyorum evde

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 525 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 220 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,468,674 soru

24,062,122 cevap

330,171 kullanıcı

...