0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,300 puan) tarafından
20 gün önce doğum yaptım ve 20 gün sonra kırkım çıkıyor ve ben çok korkuyorum hangi yöntem etkili ikinci bebeğim korunurken oldu sırf bu yüzden hiç kırkım çıksın istemiyorum ya uzun bı sure çocuk istemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Spiral kullanıyorum memnunum 2 kızımın arası 5 yaş..ikinci doğum sonra yine taktırmıştım bünyen kabul ederse öneririm
(2,300 puan) tarafından
Hastanede mi taktırmak iyi yoksa sağlık ocağı mi canm birde çeşitleri varmış galiba spiral hiç bilgim yok
tarafından
Hastane taktırman daha iyi bazı sağlık ocakları yapmıyor..takıldıktan sonra da muayene ediyorlar.devlet bakırlı takıyor kendin hormonlu alıp taktırablirsin
(2,300 puan) tarafından
Peki hangisi iyi bakır mi hormonlu mu sen hangisini taktırdın canm
tarafından
Ben 3 kere taktırdım 3ü de bakırlıydı..ilk aylar düzensizlik yapıyor lekelenmeler oluyor ama geçiyor düzene giriyor.bir iki gün adet günü uzuyor 5 günken 6 olabiliyor
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
3 aylık iğne 40 çıkınca vurulmaya baslayabilirsin adete biraz etki ediyo ama koruması güzel çokta etkili 
(2,300 puan) tarafından
3 aylık iğne hormonları etkiliyormus canm
(3,400 puan) tarafından
Asla ama.aslaaa tavsiye etmiyorum vurdum buralı gorumu hastalıktan açamıyorum hormonlar alt üst adet olamıyorum kilo aldım hemde çok karnım hep sis sinir ve agresiglesiyor insan iki defa oldum ama olmaz olaydım çok pişmanım bir kere iğneden 3 ay sonra regl 2. İgnemdeyse 7 ay sonra
(5,198 puan) tarafından
3 aylık iğne erken menopoza sokuyor kısır bırakıyor kimseye tavsiye etmem
(3,400 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
(45,021 puan) tarafından
Ben kullandım iki yıl çokta memmun kaldim biraktim üç ay sonra adetim düzene aynı girdi kadın d.dr tavsiyesiyle başladım bende
0 oy
tarafından
4lu kombo yöntemi canım hem prezervatif hem geri çekilme hemde doğum kontrol ilacı hemde spiral hepsi birarada aslında çocuk istemiyorsan doğum sırasında baglatsaydin keşke en garantisi o
tarafından
Aynen 4lu kombo %99 garantilidir oldu ki prezervatif patladı geri çekilmeye kurtuluş olur oda kazaya giderse doğum kontrol ilacı oda kaza olursa spiral kurtarir zincirleme:)))))
tarafından
Ordu gibi masaallah :D bu kadar korunma yontemini aşıp dünyaya gelen cocugu alnindan öp  :D
tarafından
Aynen :))))
(2,300 puan) tarafından
Evet sanırım bu şekilde korunucam
(2,300 puan) tarafından
Yaşım küçük canm bağlamazdi
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Prezervatif + geri çekilme ile korunuyorzz
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Spiral+ prezervatif kullanıyoruz biz memnunum yani 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 629 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeRa (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 426 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eylem Asya (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,458 soru

24,058,727 cevap

330,037 kullanıcı

...