0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar simdi gelip bana kul hakki vs demeyin bende biliyorum ama ingilizceyi kendi basima yapmam mümkün değil bir akil verin nasil kopya çekebilirim 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nefret ederim kopyadan. Ayrıca KUL HAKKI. Hiçbir sınava kopya ile girmedim. Benim girdiğim sınavlarda kopya çekerek geçen kimseye de hakkım helal değil. Belki sizin gireceğiniz sınavda da ben gibi hakkını helal etmeyen biri vardır. Bu riske değer mi
-Reklam-
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Lise mi üni mi?
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Google lense okutup Türkçe'ye çevir 
tarafından
Canim kamera acik olacak nasil yapacam ya
(1,655 puan) tarafından
Hmm o zaman bilgim yok canm
tarafından
Eşim yardım etse
(1,655 puan) tarafından
Kamerayı kapatsan kamera mecburimiki eşin kamera da gozukmesin bari
0 oy
(6,435 puan) tarafından
İngilizce bilen birini yanında oturtarak yaz et derken zor çekersin kopya
0 oy
tarafından
Benim oğlum teyzesinin sınavlarını yaptı mesela :) yok mu etrafında öğrenci biri yaptır ona 
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama canım sakin sorularin ekran görüntüsü nu alıp kimseye yollama ip adresi de kimin kopya çektiği belli oluyor bundan dolayı birsuru kişinin sınavı iptal oldu lise sinavi
0 oy
tarafından
Kardeşimin kini kendi telimde açtım sınavı başka telle de Google ceviriden yaptık inşallah onun ki iptal olmamıştır sen üste bilgileri kapatıp cevir
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İngilizcesi iyi olan bir öğrenciye yaptır :D yanımda olaydın eltimin kızına yaptırırdık şakır şakır İngilizce yapıyo :D
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Onlineden kopya ceke çeke yaptım ben :) 
0 oy
(8,211 puan) tarafından
Ben kardeşimin ing ve Türkçe  sinavini yapmıştım kendi 2 kere kalmış napalim gecsin diye yaptım. kopyaya karşı deelim 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
TV'ye yansıt PC yi canım imkanınız varsa eşin telefondan bakıp TV'den işaret edip sana göstersin :) bu arada kopya kötü bir seydir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
8 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 125 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ⚡Naz⚡ (434 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,882 soru

24,104,464 cevap

332,612 kullanıcı

...