0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından
Nasıl oluyor. Tadı falan  dana önce hiç denemedim. Ama yapmak istiyorum yarım bir balkabagim var tatlı yenmiyor bizde. 

7 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ben çok beğendim tadını nasıl tarif edicem bilemedim ama güzel :)
(143 puan) tarafından
Deneyeceğim canım ya
-Reklam-
0 oy
(4,385 puan) tarafından
canim kabaklari küçük küçük küp küp dogra yıka. sonra tencere de yağını kizart , salcani kavur, 1 çay bardağı pirinç veya bir çay bardağından da az olabilir. yıkayıp içine kat, dogradigin kabaklari kat, tavuk/et suyu. koy. biraz pulbiber. sumak varsa kaynatıp suyunu içine katabilirsin,eksimsi seviyorsan. ve tuz 
(143 puan) tarafından
Tarif için teşekkür ederim canım
(4,385 puan) tarafından
su koy demeyi unutmuşum da, onu zaten bilirsin:)) rica ederim
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Biz icmiyoruz ama kızıma sık sık yaparım tadı güzel aslında eşim sevmedigi için bize yapmıyorum 
(8,780 puan) tarafından
Post sahibi değilim nasıl yapıyorsun kızına canım.
(3,504 puan) tarafından
Bal kabağı havuç patates 3 unu birlikte kaynatıyorum sonra bilendirdan geçiriyorum istersen ezebilirsin de çatalla ama öyle ben pek beğenmedim bal kabağı tel tel oluyo çünkü sonra üstüne zeytinyağı döküp hafif kaynatıyorum tadı çok güzel oluyo tereyağıyla da yapabilirsin canım
(143 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yarın bir deneyeceğim
(3,504 puan) tarafından
Rica ederim canım afiyet şifa olsun
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Ben yaptım da çocuklar için iyi oluyor ama ben ve eşim sevmedik tatlımsı bı tadı var 
(143 puan) tarafından
Ya eşim ve ben diyet yapiyoruz tatlısını o yüzden yapamıyorum kabah ta kötü olsun istemiyorum yarın bir yapıp deneyeceğim
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Çok önceden bı yapmıştım. Benim hoşuma gitmişti. ☺️ Şimdi hep tatlısını yapiyorum canim sürekli tatli istediği icin. Corba yapmak icin kalmiyor
(143 puan) tarafından
Anladım canim yarın deneyecegim inşaallah
0 oy
tarafından
Çorbası değilde yemeğini yapar annem aslında güzel oluyor ama pek tercih etmiyoruz 
(143 puan) tarafından
Yemeği nasıl oluyor Canım ilk defa duydum
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Degisik bi tadi oluyo ama guzel ben mercimek yapar gibi yaptim patates havuc sogan balkabagi hasladim blendrdan gecirdim koyulasiyo zaten 
(143 puan) tarafından
Yarın deneyecegim inşaallah canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bebikim56_ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
1 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 142 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
10 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,378 soru

24,110,402 cevap

332,937 kullanıcı

...