0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (1,124 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba canımlar ben böyle gece uyumayan bir bebek görmedim epilepsi hastasıyım uykusuzluk en büyük düşmanım ama günlerdir bir saatlik uykuyla duruyorum bebeğim geceleri hiç uyumuyor saat 4 e kadar uyanık ne yapsam fayda etmiyor akşam üzeri uyuduğu zaman uyandırıyorum gece uyusun diye yine uyumuyor neden böyle yapıyor karnı tok altı temiz gaz yok ama uyumuyor sinirlerim bozuldu dengem şaştı ne yapabilirim uyuması için sabaha kadar piş piş süpürge açık Nebe süresi açıyorum sallıyorum ama yok 

Lütfen bir akıl verin Allah rızası için:(

128 günlük 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(4,727 puan) tarafından
Kaç aylık yada kaç yaşında canım 
(1,124 puan) tarafından
4 ay 5 günlük
(4,727 puan) tarafından
Oğlum 3 ay 15 günlük 15 gündür gece gündüz uyku uyumuyordu sürekli çığlık çığlığa ağlıyor uyanıyordu gecenin 3 ünde koşa koşa acile gittik gaz dediler lavman yaptılar çocuk yine rahatlamadi en son çare çocuk doktoruna götürdüm kan idrar usg hepsi temiz çıktı 3 tane gaz damlası verdi doktor şuan onları kullanıyorum yavaş yavaş düzelmeye başladı gibi eğer damlalar işe yaramazsa süt diyeti yapacağım
Bende gazı yok doyurdum çünkü sürekli çıkartıyordu masaj yapıyordum meğersem varmış sende randevu alıp bir doktora götürmeni tavsiye ederim
Belki önemli Bir şey vardır Allah göstermesin ama enfeksiyonu olabilir belki diş olabilir belki çok farklı bambaşka bir şey olabilir
İnanki uykusuzluktan iki gecedir ateslendim bu Sabah bir uyandım ağzım burnumda uçuk içinde kalmış gözümde birşey çıkmış içi kan çanağı olmuş.
(1,124 puan) tarafından
Off çok geçmiş olsun canım gaz sorunu aylardır yasadim üç hafta önce bende götürdüm gaz dedi aynı şekilde lahman yaptilar ama değişen biseu olmadı gaz damlasi kullanıyorum faydası vardı ama şu son günlerde uyku geceleri yok malesef gündüzde yarım yamalak uyuyor uyanıyor
(688 puan) tarafından
Kimyon çayı iç ve bebeğinede 2-3 çay kaşığı içir. Bende gaz damlası kullandım ama en etkili kimyon çayı oldu.
(1,124 puan) tarafından
Tamam canım markete varmı aktardan mi alayım
(4,727 puan) tarafından
Bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı kimyon at demlenince süzüp iç canım
(1,124 puan) tarafından
Tamam kuzu sağolasın ♥️
(4,727 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️
Yemek yerken tabağına da atabilirsin kimyonu ben yumurtayı bile kimyon atıp pişiriyorum herşeye kimyon arıyorum
(1,124 puan) tarafından
Tamam canım yarın alırım inşallah ♥️
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kaç aylık kuzum bizde de durumlar aynı diş dedi doktor 
(1,124 puan) tarafından
Çok ağzı akıyor eki sürekli ağzında ama neden gece yani :(
(5,328 puan) tarafından
Ben kehribar kolye aldım o iyi geldi şükür sancısı var sadece oda bizi mahvetti alev alev agxının içi
(1,124 puan) tarafından
Demek ki gerçekten iyi geliyor Cok duydum ama inanmadım ben aslında alayım bende inşallah faydası olur
0 oy
(688 puan) tarafından
Kehribar kolye almıştım o aylarda faydasını hâlâ görüyorum ve rukye ayetlerini dinliyoruz iyi geliyor 
(1,124 puan) tarafından
Kehribar kolye duydum  abim de vardı alayım bari inşallah faydası olur canım
0 oy
tarafından
128 günü hesaplıyorum hgjbjgj 
(1,124 puan) tarafından
4 ay 5 günlük canım:)♥️
tarafından
Allah bağışlasın ❤
(1,124 puan) tarafından
Amin cümlesinin evladını inşallah canım benim ♥️
0 oy