0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından
Kızlar pazartesi günü tuvalet eğitimine başlamaya niyet ettim artık ama sorduğumda gitmek istemiyo tuvalete bağırıp çağırıyo beze yapmaya devam ediyo yarın sabah uyandığında bez değilde alıştırma külodu takıyım diyorum çişi gelince bezini çekiştiriyo oda rahatsız oluyo ama tuvalete yapmak istemiyo lazımlığa bile oturmak istemiyo kaka gelince odalara saklanıp yapıyo ama nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz bu hafta başlayıp bir hafta hiç dışarı çıkmayım diyorum alışana kadar 

5 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Kaç yasinda bunu da yazaydin ☺️
(800 puan) tarafından
2.5 yaşında canım
(14,147 puan) tarafından
Alıştırma kltu dediğin bir işe yaramıyor ki yani yapsa ondan da geçiyor üstüne gitme az zaman sonra tekrar dene üstüne gittikçe istemiyor daha da demek
(800 puan) tarafından
Evet canım bi denedim sanki alışacak gibi oldu istemedi bende üstelemedim erteledim şimdi tekrar başlayım dedim alıştırma külodu bez kadar çekmiyo ya bezden direk koparmayım dye düşündüm bende onu bi parçası olarak görüyolar
-Reklam-
0 oy
(22,785 puan) tarafından
Şuan kaç aylik
(800 puan) tarafından
2.5yaşında canım
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Suprizler düşün lazimligin yanına biyerine ödül koyabilirsin. Eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz şarkılar söyleyerek oyun oynayarak tuvalete götür oturttur ilk zamanlar çok kaçıracak altına ama sakın kızma bağırma güzelce anlat annecim bak altında bez yok pantolonumuz pis oldu bu yüzden tuvalete çiş yapman lazım sonra kendin poponu silersin ellerini yıkarsın köpük yaparız birlikle sonra sana sürprizini veririm gibi söyleyebilirsin çocuklar suyla oynamayı çok sever tuvaleti keyifli bir hale dönüştürmek lazım. Alıştırma kulodu takmani önermem çişini yaptığında o islakliktan rahatsız olması gerek bide sürekli cisim var mı gel çiş yapalım cisin gelmiştir diye çocuğu bunaltmamak gerek 
(800 puan) tarafından
O zaman hiç bişey takmamak mı lazım kuzum külotla mı durması lazım benim kafa çok karıştı birileride alıştırma külodu tak filan dedi yada gece mi taksam hiç takmaym o zmaan
(1,404 puan) tarafından
Hiç takma ki islakliktan ve çişini yaptığının farkına varsın yani ben öyle yaptım 19 aylıktı 3 güne alıştı tabi 2 yaşında sendrom falan geriledi falan ama şuan iyi. Bırak hicbisey takma derim
 Gecelerinde takma diyorlar ben takmadım ama bir türlü gece alışamadı sürekli kaldırdım kardirmasam hep kaçırdı şuan bez takıyorum gece mecbur yıka falan çok zor oluyordu benim icin
(800 puan) tarafından
Külotlar aldım kuzum ebebek ne kadar pahalanmış öyle tanesi 60 liraya geldi normal külot takıcam daha yıkamadım lazımlığı vardı bide taşınabilir olanlardan aldım baby plus ın bi yere gittiğimizde büyük klozetlere oturamayacak biz gece ne yapıcaz bilemiyorum belki o zaman alıştırma külodu takarım deneyip görücez bakalım gece pek işemiyolar bizimkinin bezi genelde kuru oluyo uyanınca işiyo
0 oy
(3,410 puan) tarafından
Çok zahmetli bir eğitim Allah kolaylık versin biz daha uğraşıyoruz bazn kendi söylüyor bazn ben götürüyorum oyunla yada hikayeler anlatarak ama çok zor gerçekten 
(800 puan) tarafından
Evet maalesef zor ama iyice gözümü korkutmak istemiyorum:/  bizimki bazen kaka diyip koştura koştura götürüyo ama lazımlığa oturmuyo bide taşınabilir aparattan aldım belki öyle sever bilemiyorum lazımlığıda sever diye sesli olanlarlardan almıştım sevmedi mi bilmiyorum sesi açmadım ilk korkar filan diye ama
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Gitmek istemiyorsa çok zorlama kendini hazır hissettiğinde başlamalısın çocukta travmaya sebep olabilir ve daha da kötü olur zamana bırak kendiside artık istememeye başlayacak büyüdükçe 
(800 puan) tarafından
Yok canım zorlamıyorum hiç bişeyini zorlamadım bu zamana kadar bi denedik istemedi üstelemedim şimdi tekrar denicem külotlardan aldım ama yıkamadım daha hepsini hazırlayım öyle başlıcaz bakalım yarım paket bezim vardı zaten ama bez almıcam inşallah alışırız bezinden rahatsız oluyo aslında ama neden yapmak istemiyo bilmiyorum
(4,555 puan) tarafından
Korkmuştur belki lazimlik kullanıyor musun bazı bebekler klozetten korkuyor ayrıca yapıştırma etiket tarzı şeyler alıp her tuvaletini yaptığında bunlardan yapistiracagiz diyip ona sevdiği çıkartmalar alabilirsin. Ayrıca her tuvaletini yaptığında sana istediğin bir şeyi hediye alacağım diyip alırsan daha da verimli olur
(800 puan) tarafından
Canım bizimki bu seferde hepsni yapıştırmak isteyecek ben biliyorum oğlumu biraz inatçı yarın oyun evine gidicez çarşamba günü uyandığında bez değişiminde külodunu giydiricem direk ilk altını ıslatacak daha sonra rahatsız olup söylr belki diye umut ediyorum dün çamaşır aldımda bugn yıkadım daha

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,433 soru

24,058,346 cevap

330,025 kullanıcı

...