Kızlar diyelim eşinizin eski sevgilisinin adı güzel, bebeğinize koyar mısınız? Teklif bu arada eşinizden gelmiyor tabi ki, siz tesadüfen o ismi seviyorsunuz
Bence eşin annenin ismini koymamak icin eski sevgilimin ismi diye uydurmuş
Pardon arkadaşınmıs onun eşi ozaman
Ben aslaaaaa koymam şuan 12 haftalık hamileyim cinsiyeti daha öğrenmedim eşim diyo ki kız olursa Şebnem Nil olucak çok ısrar etti bende dedim ki hayır olmucak yine ısrar etti bu sefer koyarsan ölümü gör dedim çünkiiiii hiç hoşlanmadım isimden bunu koydurmadım öyle birşeh olsa başına çökerdim niye söylemedin diye
Geçen eşimin Bi arkadaşı kızına kendi sevgilisinin adını koymuş dikkatini çekerim eski sevgiliside değil şuanki yani hem eşini aldatıyor hemde sevgilisinin ismini kızına koyuyor... Ben şok oldum nasıl bu kadar vicdansız ola biliyo dedim eşime eşimde ona değiştir bu büyük hakaret eşin sizi yakalarsa zaten yıkılır bide ismi duyunca ayrı Bi yıkılır nasıl yüreğin el veriyor dedi hiç bir insan evladı yapmaz bunu dedi arkadaşına
O isimden nefret edeceğim için olmaz tabiki
annemin adiysa eğer asla koymammmmm
esimin eski.sevgilisinin adı hicde güzel değil ama ben koymak istemiştim kanserden ölmüş ama eşim koymadı
Asla koymam . Ben kendi kaynanamın adını koymak istemiyorum sevgilisinin adını mi koycam hem daha sevgiliyken araştırdım eskilerin adını şanını neler yaşandığını falan
1,487,446 soru
24,316,008 cevap
345,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın