0 oy
1,657 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar diyelim eşinizin eski sevgilisinin adı güzel, bebeğinize koyar mısınız? Teklif bu arada eşinizden gelmiyor tabi ki, siz tesadüfen o ismi seviyorsunuz

Ve arttırıyorum o isim de sizin annenizin ismi :) hadi bakalım saldırın :)

Not: yaşanmış olaydır. Erkek koydurmadı sonunda ama isim Bahar dı. 

26 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Eşim benim eski sevgilimin ismini koymayı kabul ederse bende onunkini koyarım sapkın bir ilişkimiz olur böylece. 
(496 puan) tarafından
Ooo canım yorumunu aradım valla :D
tarafından
Heryerde varım merak etme sen cano :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Asla koymam öldürürüm onu söylemeye bile cüret edemez bunu
tarafından
O değil sen sevsen diyorum zaten,
Ve de diyelim o isim senin de annenin ismi :)
tarafından
Hayır asla yine kabul etmem
tarafından
Valla kocası da koydurmadı gerçi yazdım sonra konuya ama arkadaşım üzüldü baya isim güzel diye :) ben de koymam hayatta düşünmem bile hamile halimle :))
(658 puan) tarafından
Ben aşırı kıskancım belli etmem kocama fazla ismin kime ait olduğunu öğrendiğim an nefret ederim güzelde olsa heleki koydursun kimlik değişimine bile gider malafatını keser bacı bacı yatarız o derece yani
tarafından
Ben de asla sezdirmem ama bilirim böyle detayları :) ama cem yılmazın dediği gibi bindiğin dalı kesme bacım sen :)
(658 puan) tarafından
Kız sadece bir budağı var onu kesicem arada fazla batar oluyor bazen :)))))))
(1,499 puan) tarafından
Bindiğin dal ne kız sabah sabah güldürdün :))))
tarafından
Ben değil vallahi Cem Yılmaz :) kadın sünnetçi muhabbeti vardı ya. Yaz bak YouTubea çok komik
(658 puan) tarafından
:))))))))))      .
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Eski sevgilisinin adi oldugunu ogrendigim an zaten oo isimide sevmeyecegim icin nayirrr noyyymam
0 oy
(300 puan) tarafından
Tabiki de bunu bilmeme rağmen koymam çok saçma bile 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Bence eşin annenin ismini koymamak icin eski sevgilimin ismi diye uydurmuş 

Pardon arkadaşınmıs onun eşi ozaman :D:D

(1,615 puan) tarafından
Ahahhahaha ☺️☺️☺️☺️☺️çok iyiydiii
tarafından
Benim değil, ben zaten babasının adını koymam bizden de birinin adını diretmem dolayısıyla.
Ama koymak çok istediler hatta arkadaşm liseden beri der kızım olursa Bahar diye. Dün hayırlamaya gittik aklıma geldi dedim neden koymadın Mira koymuşlar ben de sevmem öyle Mira mı Miray mı falan. Çok güzel isimdi dedim, e dedi eşimin eski sevgilisi. Sonra hatırladım hatta benden üniversitedeki kızı da :) kız da baya güzeldi üstelik
(1,615 puan) tarafından
Arkasaşın delirmiştir gari bide çook güzelmiş ☺️☺️
tarafından
Üzülmüş yani, adam dese diyor parçalardım da ben diyince birşey de yapamadım.
Ama şey çok güzel böyle bakıyor çocuğuna zaten ismin de çok önemi yokmuş ki diyor görsen sıcacık, Allah hepimize yaşatsın
(1,615 puan) tarafından
Amin amin allah olmayanlara versin bi evlat kimsenin kuxağı boş kalmasın
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Ben aslaaaaa koymam şuan 12 haftalık hamileyim cinsiyeti daha öğrenmedim eşim diyo ki kız olursa Şebnem Nil olucak çok ısrar etti bende dedim ki hayır olmucak yine ısrar etti bu sefer koyarsan ölümü gör dedim çünkiiiii hiç hoşlanmadım isimden bunu koydurmadım öyle birşeh olsa başına çökerdim niye söylemedin diye :D

(1,615 puan) tarafından
Ama ablasının adı Beren Suu ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Hahahahah Berra koy ozaman, aha da koydum valla
(1,615 puan) tarafından
Oldu kııız ben koyarım da eşim sevmiyo bu şekil isim bune be diyo ben azra olsun kız olursa yada deren olsun diyom cık olmaz diyo delirtcek beni ☺️☺️☺️
tarafından
Dur bakalım belki erkek olur kurtulursunuz bu muhabbetten :))
(1,615 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim sağlık sıhatli evlat nasip etsinde isim kavgası etsekte olur :))
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Koyarım banane eski sevgilisi ise dünyada o isimde birtek o mu var. Valla ben kız olursa Elif ismi koyalım dedim benim ki pis pis güldü olmaz o isim falan diye. İlk başta anlamadım sonra anladım eski kız arkadaşının adıymış. Banane dedim ne var yani bir tek o mu var o isimde. Sanki bizim eski sevgilimiz olmadı mı hiç bu gayet normal bişey. 
tarafından
Diğer bir yoruma yazdım sana kopyalayım da oku;

Çok koymak çok istediler hatta arkadaşm liseden beri der kızım olursa Bahar diye. Dün hayırlamaya gittik aklıma geldi dedim neden koymadın Mira koymuşlar ben de sevmem öyle Mira mı Miray mı falan. Çok güzel isimdi dedim, e dedi eşimin eski sevgilisi. Sonra hatırladım hatta benden üniversitedeki kızı da :) kız da baya güzeldi üstelik.

Ben de koymam sanırım ama nefretten değil, içimdeki gizli kıskançlık duygusundan bir, bir de olur ya eski kız arkadaşı faceten falan bakar ortak biri çıkar söyler kızının ismini Bahar koydu diye, bu da tribe girer beni unutamadı falan diye :)) hem yazdım hem oynadım gördüğün gibi :)
(25,180 puan) tarafından
Bu benim fikrim ben sevdiğim ismi koyarım gereksiz kıskançlık yapan bir insan değilim herkes farklı tabi. Ben elif ismini seviyorsam ortak bir kararda alıyorsak koyarım. Mesela şimdi erkek olcak Ömer koyucaz Ömer benim en sevdiğim isim çok eskiden beri. Belki benim hayatımada Ömer diye biri girmiş olabilirdi. Bu beni sevdiğim isimden vazgeçiremez ben böyle düşünüyorum :)
0 oy
tarafından
Aslaa koymammm
0 oy
(121 puan) tarafından
Hahahah ben :) 
tarafından
Gayet güzel isim
0 oy
(121 puan) tarafından
O ismi ne kadar sevsemde artık o isimden nefret ederim , ve de asla koymam . 
0 oy
(733 puan) tarafından

Geçen eşimin Bi arkadaşı kızına kendi sevgilisinin adını koymuş dikkatini çekerim eski sevgiliside değil şuanki yani hem eşini aldatıyor hemde sevgilisinin ismini kızına koyuyor... Ben şok oldum nasıl bu kadar vicdansız ola biliyo dedim eşime eşimde ona değiştir bu büyük hakaret eşin sizi yakalarsa zaten yıkılır bide ismi duyunca ayrı Bi yıkılır nasıl yüreğin el veriyor dedi hiç bir insan evladı yapmaz bunu dedi arkadaşına:angry:

tarafından
Höh pek Höh hem de
(733 puan) tarafından
Bencede yaniiiii :)
0 oy
tarafından
Asla esimin geçmişi beni zerre ilgi ve alakadar etmez etmiş olsaydı evlilik Af edersin bka sarmişti oda benim geçmişimi bilmez o yuzden sıkıntı yok. Geçmişindeki kiz için ufak bişeye degmeyen biri için asla kızımın isminden vazgeçmem.. 
(25,180 puan) tarafından
Oh be benden biri çıktı sonunda :)))
tarafından
O kimmm benim kizim kim kurban olsunlar benim kızıma :D ahahha
(25,180 puan) tarafından
Aynen öyle:D belki koyacağım başka isimde tesadüf onun eski sevgilisi nerden bilicen ki ohoo böyle düşünürsek hiç koymayalım daha iyi :D
tarafından
Ay bide onumu düşünücem hiiç oyle bir yalnişa girmem
0 oy
tarafından
Asla koymam , koysam bile çocuğu severken huylanırım. Düşünsene adam kızını severken Bahar'ım dese cinlerin tepene çıkmaz mı ?
0 oy
(5,437 puan) tarafından

O isimden nefret edeceğim için olmaz tabiki :D

0 oy
tarafından

annemin adiysa eğer asla koymammmmm:angry::angry:

esimin eski.sevgilisinin adı hicde güzel değil ama ben koymak istemiştim kanserden ölmüş ama eşim koymadı 

0 oy
tarafından
Böyle bir teklifle gelmesi bile adamı ölümden beter ettirmeye yeter. Ailemden kimin ismi olursa olsun çok da bi önemi yok 
tarafından
Adam söylemiyor kı kadın kendi teklif ediyor
tarafından
Yok valla koymam söylerim de böyle böyle diye. Yoksa ben kafayı yerim eşim ile gördüğüm rüyadan bile etkilenen biri olarak
0 oy
tarafından
Asla koymam :)))
0 oy
(163,364 puan) tarafından
Eski sevgilisinin isminin oldugunu bilmeden koyarsam koyduktan sonra ogrenirsem ilk is mahkemeye gider degistirrim 
0 oy
tarafından
Hayatta koymam başka isim mi kalmadı allasen bisuru gzl isim war hatta ben isim dusunurken sewdigim isimleri siraladim karar weremedim esim secti en son bnde yanina kisa bi isim ekledim cift isim sewiyorum diye. Dusunsene bahar koydugunu onun da baharım benim diye sewdigini al mis gbi kawga sebebi olur :)
0 oy
(945 puan) tarafından

Asla koymam . Ben kendi kaynanamın adını koymak istemiyorum sevgilisinin adını mi koycam :D hem daha sevgiliyken araştırdım eskilerin adını şanını neler yaşandığını falan :D

(945 puan) tarafından
Valla mesela Zeynep ismini çok severdim koymak istiyordum ama eşimin Zeynep diye bı sevgilisi varmış duyunca soğudum
tarafından
Yani sen zaten soğursun da bu kızın durumu farklı
Kendi koymak istediği isim kocasının eski sevgilisi çıkıyor. Aynı zamanda annesinin de adı. En sonunda da kocası istememiş zaten. Kız istiyordu son ana kadar
(945 puan) tarafından
Ee sonuç ne peki koydu mu ismi
tarafından
Diğer bir yoruma yazdım sana kopyalayım da oku;

Çok koymak çok istediler hatta arkadaşm liseden beri der kızım olursa Bahar diye. Dün hayırlamaya gittik aklıma geldi dedim neden koymadın Mira koymuşlar ben de sevmem öyle Mira mı Miray mı falan. Çok güzel isimdi dedim, e dedi eşimin eski sevgilisi. Sonra hatırladım hatta benden üniversitedeki kızı da :) kız da baya güzeldi üstelik.
(945 puan) tarafından
He ister istemez içinde bı şey olmuştu bence de doğrusu o kuzum koymamasi iyi olmuş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 504 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 752 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,665 göst.
0 oy
24 cevap 1,555 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dli bri (63 puan) tarafından soruldu