0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

emmeye kalkti ela uyuyor emerken ne rüya goruyorsa sesli gülüyor :) rabbim hepsini ömür boyu güldürsün Gülen yüzleri solmasin insallah ♥️❤️

13 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Dün sallarkn  bnm oğlumda güldü üç defa :)oy kurbn olurumn

tarafından
maşallah senin kuzunada :)nasil bir ruya goruyorlar acaba hadi küçükken melekler güldürüyor diyorlar da ela büyüdü rüya görüyodur sanirim :) çok sık sesli güler uykusunda :)
(3,531 puan) tarafından
Masallh canım hep gülsünler... Bnde çok meral edyrum minnoslar in rüyasını:)... heralde süt banyosu yapıyolar  hem iciyolar:)))
tarafından
bende babasiyla oynadiini gördüğünü düşünüyorum :)
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Insallahh canimmm guller yuzlu elammaa masallah
tarafından
sagol canim.benim ♥️❤️♥️❤️
0 oy
tarafından
Amin canım inşallah benimkide kahkaha ile güldü geçen :) 
tarafından
ne tatli oluyorlar demi ela da sesli gülüyor :)
tarafından
Evet Allah bağışlasın hepimizin kini
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Oyy  ne tatlı oluyorlar o zaman kim bilebilir melekler onlara ne gösteriyor böyle güldürüyor rabbim hep güldürsün acılarını göstermesin 
tarafından
amin canim benim ❤️♥️
0 oy
tarafından

kurban olurum kız gülüşüne bend e resim attin diye bakıyorum :D  ayakları tasa değmesin hayırlı ömürleri olsun inşallah <3<3<3<3<3

tarafından
yok kiz nasil cekeyim emerken :) mustehcen resmim çıkar :)) attım sana eski resmini :)
tarafından
ben emzirme ayrıntısına dikkat edemedim kız  :)))))
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Amin cnm amin. Benim oğlanda 2 gün önce gece bi tokat atti gece nasıl bağırıyor :D sabah sordum halasıyla kavga etmiş rüyasında olan bana oldu :P

(5,437 puan) tarafından
Ucuz yirtmissn o zaman :D
tarafından
kiz bebeklerin eli de agir oluyor :)
(945 puan) tarafından
Aynen canım ucuz yırttım :D evet yeğenim var 4 yaşında bı vuruyor acıtıyor :D
tarafından
valla iyi geciriyolar :)
(945 puan) tarafından
Evet canım sorma hele bazen sinir oluyor ödüm kopuyor karnıma vuracak diye :/
0 oy
(130 puan) tarafından
Benm boncukta 4aylik  sabah besikte uyanmis oynuyo ayaklarini ellerni salliyo falan. Parmaginin biri agzinda dis cikarma hazirliginda. Bana bakiyomus gozumu bi actim beni seyrediyo. Uyumus gibi tekrar gozumu kapattim aglamaya basladi. Uyanmami bekliyo gibi basti bagirtiyi ...kucagima aldim... O nasil bi gulumseme ...dunyalara deger...Rabbim Herkese nasip etsib
tarafından
cok zekiler masallah ela da oyleydi uyaninca kendi kendine bakinirdi benim uyandigimi farkedince biziklardi :) masallah senin kuzuyada ♥️❤️
0 oy
tarafından
Ayy yerim onuu☺️☺️❤️
tarafından
yi teyzesi:)❤️
0 oy
tarafından

Amiin canım aniinn. Bazen benim kızda kucapımda uyurkem gülümsüyor içim gidiyor yaa❤❤ bi kere de aynı böyle uyurken sesli gülmüştü o gün çok yorgundum uykusuzdum hepsini aldı görürdü resmen ❤❤:angel:

tarafından
demi insana enerji depoluyorlar ❤️♥️
0 oy
(658 puan) tarafından
Amin canım ❤️❤️❤️
tarafından
♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️
0 oy
tarafından

Allah ım yerim ya çok tatlı maşallah:Dbenim oğlumda oyle yapıyor.  Çook tatlı oluyorlar. Allah onları korusun insallah.

0 oy
tarafından
Oyyy o gülen yüzü hiç solmasın inşallah gözüne yaş değmesin inşallah anam ne tatlı oluyorlar öyle kendi kendine gulduklerinde 
tarafından
Rabbim sanada nasip etsin insallah tez zamanda canim benim ❤️♥️
0 oy
(945 puan) tarafından

Oyy masaAllah ya ne güzel Allah isteyen herkese yaşatsın insaAllah <3

tarafından
aminnn canim insallah cok guzel birsey emeklemesi yurumesi konusmasi hep ayri guzellik ♥️❤️

İlgili sorular

+4 oy
6 cevap 342 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,752 puan) tarafından soruldu
+6 oy
13 cevap 569 göst.
20 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 500 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,292 göst.

Kategoriler

1,469,572 soru

24,074,064 cevap

330,827 kullanıcı

...