0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
 Oğlum erken doğdu 36 haftalık 3 gun antıbıyotık aldı hastanede buda pişik mantara döndü iltihaplı noktalar gibiydi sonra soyulmaya başladı kızardı soyulan yerler nasıl gecer aranızda varmı boyle sorun yaşıyanlar, doktora pazartesi götürücem bu arada soyulması ıyımı kotumu anlamadım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Trysod kremle oksızınc karıstırıp suruyordum ben, ama senın bebıs cok kucuk 
(97 puan) tarafından
Sızdedemı aynı oldu
tarafından
Bezı degıstırmeyı denedınız mı bır de altına alt acma ser acık kalsın kapatma hiç
(97 puan) tarafından
Evet degıstırdım canbebeydı sofıa ya gectık
tarafından
Bızde de bır ara gecmeyen pişik vardı sureklı havalandırarak hatta gunde bır bez bagladıgımı bılırım, ve dedıgım kremlerı karıstırıp surerek gecırdım ama 8-9 aylıktı bunları yaptıgımda
(77 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende bez değiştirdim bir kere 10 çekti o pisigi kızım .tyrsod  kullandık iyi geldi bebeğim 14 aylık
-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından
Kızım 10 aylıkken aynı sorunu yaşadık. Bebeğiniz çok küçükmüş Rabbım şifa versin. Kullanmadığımız krem kalmadı en sonunda bir hemşire arkadaşımın tavsiyesiyle kantaron yağıyla propolisi karıştırıp sürdük. İlk gün bile inanılmaz bir sonuçla karşılaştık. Çok hızlı iyileştirdi
0 oy
(445 puan) tarafından
Benim kızım 35 haftalik doğdu 2 haftalik bir kuvöz seruvenimiz oldu ve 2 hafta boyunca antibiyotik aldı eve getirdikten sonra aynı sizin dediğiniz gibi olmuştu kızımın poposu ön kısmı bize hametan (sarı olandan) travazol ve dermo trosyd kremleri 3unu karıştırıp sürün dediler ve alıp sürdüm geçti çok şükür tekrarlamadi bir daha kullandığımız da 1 aylikti kızım 
(97 puan) tarafından
Soyulma varmıydı ıyımı kotumu soyulması
(445 puan) tarafından
Evet vardı soyulduktan sonra düzeldi
(97 puan) tarafından
İyi bari korkuyordum bende
0 oy
(1,407 puan) tarafından
Hamazinc pişik kremiyle ve troysid mantar kremini karıştırıp sürdüm ben geçti 1 günde. Boynunun altı öyle oldu bizimde. Ne Kulandiysam geçirmedi. En son aile doktoru bunu tavsiye etti 2 güne kalmadı kurudu. Çok geçmiş olsun
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim oğlum da yenidoğanken mantar olmuştu. Popoda delik kısmının çevresi göz göz kırmızı kanama var gibi. Ayy hatırladıkça içim acıyo. Hamazinc diye bir krem kullanmıştım. İyi gelmişti canım. Eczacı tavsiye etmişti. 
(97 puan) tarafından
Soyulma varmıydı ıyımı kotumu soyulması
(9,076 puan) tarafından
Soyulma yoktu sanki ya tam hatırlamıyorum. Bi de ıslak mendil kullanıyorsan kullanma canım. Temizleme pamukları oluyo ya ondan kullan. Duru suyla mis gibi. Islak mendil mahvediyo çocukları.
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Bızımkıde oyle tek cözüm trsoyd krem ve Prima bez
(97 puan) tarafından
Antibiyotik kullandınızmı
(9,233 puan) tarafından
Ewet ama daha beter yaptı birde ishal yapınca kesti doktor

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 230 göst.
0 oy
10 cevap 225 göst.