0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar oğlum bugun bardak kırmıştı bende o sırada uyutuyordum eşime dedim sen topla süpür diye o da süpürdü ama iyi süpüremedi sanırım cocugu uyuttuktan sonra mutfaga girdim Ayagıma cam battı kanadı sonra üstüne basamadım acıdı. Acile gittik röntgen de doktor 4 tane girmiş dedi ama içinde yüzeyde değil kesi atılıp alınacak fakat ortopediden randevu alın dedi aldım ayın 5ine vardı randevu. Hastanede sadece tetanoz aşısı vurulup geldim. Fakat cam içerde falan gezer diyorlar korktum ayın 5ine kadar nasıl bekleyeceğim hiç başına gelen oldumu 

6 Cevaplar

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Bilmiyorum. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım ya. Çok korkarım. İşte bu yüzden kızıma cam bir şeyler vermek istemiyorum
(30 puan) tarafından
Evet çok dikkat edin Allahtan cocuklarıma batmadı. Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım cam içerde nasıl gezsin saçma geldi bana sen yinede üstüne çok basma 
(30 puan) tarafından
Basamıyorum zaten canım sağol umarım bişey olmaz
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ayyyy çok geçmiş olsun kuzu yaa 

Özele gitme imkanın yokmu,beklenirmi öyle
(30 puan) tarafından
Özele gitme imkanım var ama, daha önceden gittiğimde buradaki özel hastaneler cok tetkik sacma sapan seyler istiyorlar cok  paraya geliyor boştan yere o yüzden gitmek istemiyorum derdimi direk çözeceklerini bilsem hic sorun değil
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım cam değil o iğne gezer belkide o intihao yapar atar gidene kadar ayrıca öyle nasıl yollayabiliyorlar neşteri mi yk malzemesi mi yok 
(30 puan) tarafından
Kendinin kesme gibi bir yetkisi yokmuş ortapedi yapacakmış üstüne basamıyorum güya acil ne yapacağım bilmiyorum
(4,583 puan) tarafından
Cagirsaymis ortopedist ilk defa duydum onu da bı röntgen bakmaya bile geliyor doktorlar ona niye gelmemiş sen git gene başka yere anneannemin koli kirildi zamanında da röntgen göstermek için çağırdılar geldi doktor alcilayon dedi gitti
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Cam gezmez canm ıgne gezer bişey olmaz geçmş olsun
0 oy
(915 puan) tarafından
Acil icerden ortapediyi arayip acsin yâ randevu nasıl şey öyle şişer ödem yapar 4günde

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 421 göst.
24 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
22 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,206 soru

24,055,130 cevap

329,872 kullanıcı

...