0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,075 puan) tarafından
Kizlar kızım 2 buçuk yaşında 1 tane ön dişi diğerine göre öne gelmiş. Emziksiz uyumaz. Bu durumu yaşayanlar nasil bırakırdınız. Kaç gün sürer emzik araması? Ucunu kesme tiksindirme gibi yöntemler yapmayacağım travma kalsın istemiyorum. Çok sevdiği bir şeyden tiksindirerek ayırmak bana mantıklı gelmiyor. Başka önerisi tecrübesi olan varsa dinlemek isterim. 

12 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Oğlun sadece uyurken alırdı 1.5 yaşında yırtıldı birdaha almadım üç gün aradi alıştı başka fikrim yok☺️
(14,147 puan) tarafından
Evet yaşı büyük o konuda haklısın ...okdr zorlanmadık biz yani gün içinde sürekli emmedigi için.uyurken alırdı sadece ikinci oglum.da öyle şuan oda bir yaşına girecek sadece uyurken veriyorum
(1,075 puan) tarafından
Kızımda öyle sadece uyurken alıyor ama gece düşünce ağlar ister geri nasil ikna edeceğim o benim için problem:/
(14,147 puan) tarafından
Nasıl uyuyor
(1,075 puan) tarafından
Ayakta sallayarak
(14,147 puan) tarafından
İşte öyle zamanlarda isteyince sallarsin üç güne alışır kız sallamayi da kes tam olsun☺️
-Reklam-
0 oy
(7,605 puan) tarafından
Benim oğlum da 27 aylık olacak 1 hafta oluyor bırakalı dediğin gibi sadece uyurken alırdı ağzına ben gece çok zorlanmadim ama gündüz bi kaç gün ağladı emzik diye ben direk kaldırdım emziği emzik yok artık dedim ilk bi kaç gün tepki gösterdi ama alıştı şimdi 
(1,075 puan) tarafından
Gündüz emmiyor sadece uyurken ama uykuda ağzından düşerse uyanır onu nasıl halledeceğiz hiç bişmiyorum
0 oy
(416 puan) tarafından
Bende denemeye basladım bugun sureklı emzıksız uyuttum yırtıyor benımkı agzında tutuyor öylr emmıyorda uyurken emıyor onuda bıraktırıcam suanlık iyi gidiyoruz bakalım
(1,075 puan) tarafından
Inşallah kolay bırakır ben travma kalsın hiç istemiyorum
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Aynı konuyu düşünüyorum bir iki haftadır. Kızım 13 aylık ve sadece uyurken veriyorum emzik. Eskiden uyuyunca atardı şimdi uyurken atmıyor sabaha kadar emiyor. Nasıl bıraktırsam diyordum. Bu akşam arkadaşlar yemeğe çağırdı, emziği evde unutmuşum mecburen bir şekilde uyuttum. Şimdi eve geldik bakalım deniyorum emziksiz uyutmayi. İnşallah başarırım 
(1,075 puan) tarafından
Inşallah ama emin olun şimdi ne kadar zorlarsa zorlasın zaman geçtikçe bu daha çok artacak bizde böyle oldu
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Yani bilmiyorum bebekten bebğe değişir emziğe 4. Ayda alışmıştım 1.5 yaşında bıraktrdım öyle müptelası değildi zaten uyurken emiyodu sadce uyku arkdşı var onla uyutyrm hep gittiğim yerlrde emzk varsa hemn saklıydum emmesn görmesin unutsun dye zorlk çıkarmadı ilk bşlrda meme diyodu annem bulamadım bak bebklrinde meme yok onlr uyuyo sende uyuyablrsn dye dye alıştı 2 yaşnda şuan
(1,075 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında okula çok ilgisi var annecim sen büyüdün okula emzikle almıyorlar diyorum ben okula gitmeyeceğim ben bebeğim büyümedim diyor :/
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Valla canim psikologrin önerdigi emzik perisi hikayesi. Googla da var konuyla ilgili yazilar var. 

Bizim birakma sürecimiz egzamadan kaynakli oldigu icin bi anda biraktik. Bi kere emziksiz uyudu bende sakladim hepsini. Uyaninca baska bi bebegin cok agladigini onun büyüdüğünu vs anlattim.her gün sordu  4gece kadar cok agladi. Sonra unuttu cok sükür. Ama bu sürecte uykuya mamayla gecmiyodu,mamayla gecmeye basladi. Emme ihtiyacini ordan gideriyodu . 4ay sonra kadarda biberonu biraktik. 
(1,075 puan) tarafından
Kızımda mama isteyecek muhtemel geceleri ne yapacağız onu düşünüyorum
0 oy
tarafından
Kızım emzik aşığydı bnde daha yeni bıraktırdım bugün 11. Günümüz ilk 3 gün biraz zorlandık yanında uyudm sonra alıştı
(1,075 puan) tarafından
Kaç yaşında kızınız
tarafından
2 yaşına giricek canm
(1,075 puan) tarafından
Keşke bende o zamanlar bıraktırsaydım algıları öyle açıldı ki
tarafından
Ben 18 aylıkken başaramafm canm azı dişlerini çıkarıyodu çok hırcındı bırakamamıştk ama kızım 23.5 aylık valla bıraktk kuzum inş sizde bırakırsınız
0 oy
tarafından
18 aylikken bir gun kaldirdim ortadan hic aramadi diyebilirim zaten konusamadigi icin istemedi bir kac gun parmagini emmeye calisti sonra onu da birakti
(1,075 puan) tarafından
Erken bıraktırmak en iyisi gerçekten
0 oy
(6,157 puan) tarafından
16.5 aylık oglum uyurken aliyor sadece kesmek istiyorum tam zamani diye birini kaybettik kaldi 1 tane emzigi onuda saklicam arayalim meme nerde diycem yok bulamadik diycem öyle uyuyalim annecim diycem  
(1,075 puan) tarafından
Bence bıraktırın karışmak gibi olmsın ama zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorlar
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Benim ablam iki çocuğunu da emziği parka gidip kediye vererek bıraktırdı, böyle rahat oldu bayağı sorduğumda emzik nerede diye kediye verdik diyordu yeğenlerimde 
(1,075 puan) tarafından
Güzel yöntem ama kedilerden nefret eder muhtemelen:D
(1,926 puan) tarafından
oyun gibi verecek canım paylaşmak gibi :))
0 oy
(14,204 puan) tarafından
Benim oğlumda uykuya dalarken emzik emiyordu sadece 2 yaşına girmemişti bıraktırmaya karar verdiğimde. İlk gün biraz ağladı sonra ki günler gittikçe azaldı ağlaması. 5.gun falandı sanırım tamamen unuttu. 
(1,075 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında inşallah bende 2 3 güne atlatabilirim gece uyanınca asıl sorun benim için
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Benim oğlumda 19aylik gündüz çok vermiyrm salliyordum ama görünce elini uzatiyordu gece yatınca ağzında ama bende biraktirmayi düşünüyorum da nezaman başlasam diye düşünüyorum bilmiyorum nasıl yapsam şuan mi başlasam biraktirmaya artık vakti geldi diye düşünüyorum :⁠-⁠)
(1,075 puan) tarafından
Bence ne kadar erken o kadar iyi kızım 2 buçuk yaşında okula acayip hevesli, okula emzik ile almıyorlar annecim artık bırakmamız gerek sen büyüdün diyorum hayır ben okula gitmek istemiyorum ben bebeğim büyümedim diyor :/
(2,672 puan) tarafından
Ayy bencede ama nasıl bıraktıracm bilmiyorum çok bağlı hele uykudayken ağzından çıkınca ağlıyor susmuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Bikahve (1,456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu

Kategoriler