0 oy
1,205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,248 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kocam ilk ailecek yeni yılımızda köyde. Aşırı derecede hüzün var içimde. 3 kişi girmemiz lazımken ben kaynanam ve görümcem ile giriyorum. Erkenden yatıp uyuma planım var

Postumun altında kimse duyar kasmasın. Yılbaşı ile noeli ayırt edemeyen bir kafa ile uğraşamam

26 Cevaplar

0 oy
(6,540 puan) tarafından
Bebegim hasta uyuturkende 3 kez ustume kustu. Simdi uyanmazsa dus alip yatcam.
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
Birbirinizi kırmayın kızçeler. Ben hiçbir şey yapmıyorum diğer gecelerden bir fark yok benim için..:)
0 oy
tarafından
Valla cnm evde oturuyorum o ses Türkiye izlıyorum rabbim hayırlı yılar nasip etsin bize
0 oy
(7,135 puan) tarafından

Şuan eşimle dışarıda kahve içiyorum yeni  yılım kahve içerek geçsin hep :D

0 oy
tarafından
Yemek yedik içiyoruz güzelleşiyoruz 
0 oy
tarafından
Eşimin doğum gününü kutladık kaynanamlardaydik her fırsatı değerlendirdiler sagolsunlar çocuğa kaç kere kremssnti yedirdiler sinirden başıma ağrı girdi doğum gününü de yılbaşını da burnumdan getirdiler çocugun uyku saati geçti tam kendi uyumaya alıştı derken geri ayakta sallamaya başladım azkaldi siyircam kafayı 
(3,248 puan) tarafından
Allahım okurken delirdim, Allah sabır versin bacım
tarafından
Valla Allah'ta sabır vermiyo artık bacım az kaldı patlicam birine bunların kaç oldu eşimle kavga ettiğimiz ya öyle nefret ettirdiler ki çocuğa değil bi kaşık bişey yedirmek alıp seçmelerini bile istemiyorum o derece tiksindirdiler kendilerinden arkamı donmemle bir hop çocuğun ağzında bişey
(3,248 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyorum ama kızıma veremiyorlar. Kızım alerjik bir bebek, korkudan vermiyorlar. Yoksa verirler biliyorum
tarafından
Benimki şükür allerjik değil ama en ufak bişey olsun ben onlara biliyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 404 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2516 (2,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.

Kategoriler